Grzegorz_Kulesza Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Nakreśliłem list miłosny Do władzy Bo żal mi jest tych co nie słuchają Pana wiosny Tylko Muzeum Narodowe w Gdańsku zrozumieć mnie może By zmienić nazwę z Postmodernizm Na bardziej prawdziwą Pachnącą zrozumieniem siebie i tego kogoś Zaszemrzaną deszczem Nazwijmy więc tą epokę Nie Postmodernizm lecz Neoromantyzm.
adam hoff Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Tak to uczta się rozpoczyna poetów nowy wiek Tak się kończył pański poprzedni tekst, nowy (?) rozpoczyna się równie wdzięcznie Poetów jest nowy wiek Nie ma pan wrażenia jałowego dreptania w miejscu ?
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Nie mam takiego wrażenia, jeśli pan tylko spojrzy jak rozwinąłem się od poprzedniego czasu zrozumie mnie Pan nie tylko jako jednostka nieposiadająca własnego i nieskrępowanego intelektu dzięki któremu jest pan zdolny do wydania na świat poprawnie skonstruowanej myśli.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wpadłem ,ale sorki ,nie mój klimat.Miłość ,władza ,Pan ,muzeum ,epoka - za dużo wielkich słów obok siebie i jeszcze ten tytuł.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi