bazyl_prost Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 tęsknię za tobą już długo by poczuć wielkie spełnienie trujące noce strychniną pot zimny, cię nie ma ja nie wiem i wśród zieleni przepychu bez kręgów piekieł wszelakich spotkajmy się kiedyś -już pragnę by życiem nie byle jakim snuć swą opowieść z Tobą jaką jesteś osobą?
M._Krzywak Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 A jakby to wykuć w marmurze? I zrosić łzami spod powiek?
tolekbanan Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 też tęsknię i jestem pewna, że gdybym tak to wyraziła, to mogłabym sobie tęsknić dalej:-) myślisz, że ta, której w końcu zaniesiesz kwiaty krzyknie "mój ci on"?
H.Lecter Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 tęsknię za tobą już długo by poczuć wielkie spełnienie Fascynujące... ;) Kosz.
bazyl_prost Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Lecter, światło nie zna granic
H.Lecter Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Lecter, światło nie zna granic Dodałbym jeszcze: piłka jest okrągła, a bramki są dwie... ;)
bazyl_prost Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mój ci on? po co? ktoś chce mi ściąć głowe?może w akcie oczyszczenia ze świata, jakaś archaiczna księżniczka wyrazi jakieś chęci ...
bazyl_prost Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Lecter, światło nie zna granic Dodałbym jeszcze: piłka jest okrągła, a bramki są dwie... ;) piłka jedna, jednako
beta_b Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 a ja znam tę tęsknotę co jak zapach z ogniska sączy się jesienią nad stawem to tęsknota do początku do przystani razem do pramatki która przyniesie ze sobą spełnienie
Rekomendowane odpowiedzi