Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

bliskość

Rekomendowane odpowiedzi

definicja bliskości bliższa filozoficznemu poszukiwaniu odpowiedzi dotyczącej żródeł takiego pragnienia ale także wywisekcja takiego pragnienia, gdy Jednia dwojga okazuje się niemożliwa we wszystkich sferach i któreś z tych dwojga okazuje się mieszkańcem całkiem odmiennych światów (avatar) -
zaskakuje język, wyzwolony od banalizmu lirycznego towarzyszącego zwykle tematowi - odkrywczy i odważny semiologicznie;
gratuluję!

J.S

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Chyba podatny jestem na "bliskość" ,bo przeczytałem kilkakrotnie.Wszystko się zgadza i dlatego te "zmartwiałe zwoje" tak jakoś zimno na mnie podziałały i poszedłem zrobić kilkadziesiąt "pompek" - celowo nie mówię ile:)Na całe szczęście nadal jednoczę się z "helotami" ,którzy to jakiś tam drobny "majątek" jednak posiadali ,chociażby "myśli kosmatych".Pierwszy wers ,ba cała zwrota cholernie erotyczna "do ostatniego spodu", a nawet "trzewia".Mi ,mnie ,mu się podoba.pozdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Chyba podatny jestem na "bliskość" ,bo przeczytałem kilkakrotnie.Wszystko się zgadza i dlatego te "zmartwiałe zwoje" tak jakoś zimno na mnie podziałały i poszedłem zrobić kilkadziesiąt "pompek" - celowo nie mówię ile:)Na całe szczęście nadal jednoczę się z "helotami" ,którzy to jakiś tam drobny "majątek" jednak posiadali ,chociażby "myśli kosmatych".Pierwszy wers ,ba cała zwrota cholernie erotyczna "do ostatniego spodu", a nawet "trzewia".Mi ,mnie ,mu się podoba.pozdr

Ze zrozumieniem i zdrowo (pompki!), czyli to, co w "podatnikach" urzeka mnie najbardziej ;)!

Kłaniam się Czytelnikowi :)