Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 kiedy zarzucała nogę na nogę przez chwilę można było dopatrzeć się bieli między udami zdarzają się ciekawe rzeczy na festiwalu w Kazimierzu słuchałem rozmowy o kinie Włoskim wcześniej obejrzałem „Miłość” Rosselliniego z Anną Magnani dwa epizody dwie kobiety zupełnie inne relacje poza czekaniem a czekanie to taka straszna sprawa szczególnie dla kobiety i znów noga lewa na prawą bądź odwrotnie biel jest taka otwarta i bezpieczna napiła się wody poprawiła włosy podobno Ingrid Bergman wysłała list do Rosselliniego i kiedy dotarł on do Rzymu płonęły studia filmowe ale list jakimś cudem ocalał dzięki czemu Rossellini go przeczytał i zaprosił tę krystaliczną szwedkę do współpracy czasem okoliczności przerastają trzeźwość umysłu
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 prawdziwy samiec wie gdzie patrzeć! a o klasykach filmowych można bez końca pozdrawiam Jacek
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jeszcze mam mleko pod nosem i dlatego wciąż podglądam;)) kino również;) dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 ;))))))) kapitalny wiersz, Młody! dochodzisz ;))tę nie tą. buziak!
złamane skrzydło Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetny z sexapilem wiersz!!!!! brawo, PNIEBE!!!!
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 trochę rozwlekle ale konsekwentnie kolokwialnie i jednocześnie z pieprzem oddana retrospekcja i ciągła hipnoza za tą bezpieczną kojącą bielą :) t
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem dochodzę;)) już poprawiam na "tę" dzięki za czas i dobre słowo pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wszystko dzięki p.Grażynie:) dziękuję za czas i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to taka kolejna scenka, która została skopiowana najpierw na papier a następnie na "zielone tło" dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Emmka_Szlajfka Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Nagi Instynkt light. w tle filmy Rosselliniego, zmysłowość.... nie podobno, a napisała. i wysłałA (nie wysłał), dzięki temu zaprosił do współpracy i współ.życia. smaczne. pozdrawiam:)
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście, że napisałA już koryguję, ach gapa jestem ;)) dzięki za czytanie i czas pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak No! to no, ma się rozumieć:) dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Janusz_Ork Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Z wiersza wnioskuję, że peel lubi poetykę włoskiego kina i wspomina klasyków, asocjując zauważoną biel. Te figlarne diabełki w oczach! Sympatyczny obrazek. Pozdrawiam Rafale. J.
Nata_Kruk Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Rafał, ten tytuł... hmm... W takiej krótkiej chwili, kiedy kobieta zarzuca nogę na nogę, chyba bardziej można.. zauważyć.. biel między udami, niż dopatrywać się jej określenie.. dopatrzeć się.. nie bardzo mi pasuje. Natomiast pomysł "wymieszania" w wierszu tej kuszącej bieli z festiwalem w Kazimierzu, plus wątek z Rosselinim i Bergman wyszedł bardzo fajnie. Pozdrawiam... :)
miet dlugolecki Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 (Widzialem Grazyne raz we mlynie...) nie tylko Kieslowskiemu moze zabielic sie w mozgu, wiec nie jestes az taki gapa panie Bialy skoro jeszcze i Tobie bieli sie w oczach... Pozdr
miet dlugolecki Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Panie Bialy, po kolejnej lekturze wracam do dziewiczego odczucia ze tytul troche mi zgrzyta w zebach i uniwersalny tytul np z cyklu kolorow - bialy lepiej przypasowalby do puenty wiem ze efekt uswieca srodki i lubisz pociagac czytelnika za rekaw - odwaznie
Pan_Biały Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tym niesamowitym Włochom czasem trzeba pochylić głowę;)) dziękuję za czytanie i czas pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może masz rację, to mogło być zauważenie;) dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ukrywam że czasem jasność widzę;)) dzięki za komentarz pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi