LadyC Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 kiedy jest wola aż do zesztywnienia kostek palców zagryzanych z zapałem głodnego chleba naszego powszedniego brak jak snów z obawy przed nowymi nadziejami patrzę w oczy taka intensywność zawęża horyzonty niebezpieczna staje się bliskość i dal
H.Lecter Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 niech się dzieje kiedy jest wola aż do zesztywnienia palców z zapałem głodnego chleba naszego powszedniego snów brakujących z obawy przed nowymi nadziejami patrzę w oczy taka intensywność zawęża horyzonty niebezpieczna staje się bliskość i dal Początek nieco kulejący i rzeczywiście do poprawy - można tak, jak powyżej, można inaczej... Świetna końcówka (dla mnie mógłby to być cały wiersz) jest w tym przypadku wystarczającą rekompensatą. Dobre.
LadyC Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że trzeba trochę wygładzić, cóz brakło mi nieco czasu. fajnie, ze jednak coś się widzi
LadyC Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, że to Twój sposób czytania, choć do mnie nie przystaje. Ale masz rację, ze trzebaby nieco wygładzić. Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 LadyC.; kobieta podejmująca ryzyko "niech się dzieje co chce" to kobieta zakochana; :)! gdyby inaczej rozpisać wiersz może byłoby to! kiedy jest wola aż do zesztywnienia kostek palców zagryzanych z zapałem głodnego chleba naszego powszedniego brak jak snów z obawy przed nowymi nadziejami patrzę w oczy taka intensywność zawęża horyzonty niebezpieczna staje się bliskość i dal ------------------------------------------------------ pozdrawiam! J.S
Agata_Lebek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Najbardziej podoba mi się końcówka:taka intensywność zawęża horyzonty niebezpieczna staje się bliskość i dal wręcz razi tzn. spełnia swoje zadanie ;)) Nad pierwszą częścią jeszcze myślę, ale fragment kursywnięty już bardzo na plus :)) Pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 H.Lecter ma rację (tym razem). Fajny wierszyk. Pozdrawiam. Sorki, zapomniałem zaplusować.
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Wlazłem jeszcze raz oraz plusuję.
LadyC Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lecter ma też rację, że dobrze byłoby nieco poprawić początek. Coż nie mam czasu teraz pomyśleć nad nim. Dziękuję zatem za akceptację tego co jest. Pozdrawiam
LadyC Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Bardzo dziękuję. Jeśli nasuną się konkretne pomysły zapraszam
LadyC Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwotnie tak było ale coś mi się potem inaczej wkleiło i tak już zostało. Pozdrawiam Jacku
były__premier Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 coś tu się kula, coś chce się wydarzyć, pomiędzy Patrzę a Staje się jest oś i tam trzeba przepalić. chleby niepotrzebne, braki i inne sosy. trzeba rozpisać, włożyć więcej treści, obnażyć się.! joł
LadyC Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! W tym cała dbałość, żeby nie. A przynajmniej nie do końca. :)
Ran_Gis Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 -skoro niech się dzieje co chce, nie bardzo rozumie ten podkoniec.. o niebezpieczności i bliskości dali, a ciut w tym siedzę, w gipsie.. poz R
LadyC Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie kumam o co Ci chodzi ale pozdrówki ślę
eleanor abernathy Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Zdecydowanie druga część : patrzę w oczy taka intensywność zawęża horyzonty niebezpieczna staje się bliskość i dal Wstęp wydaje się próbą rozpisania, rozgrzewką. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 Druga połowa wiersza bardziej odpowiada na moje sprawy. Pozdro
LadyC Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co prawda niechcący na Twoje sprawy, bo zamierzałam tylko na swoje odpowiedzieć. Ale po namyśle, nie mam Ci za złe :)) Pozdrawiam
LadyC Opublikowano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mnie kiedyś ponowna wena najdzie, poprawię początek :)
Rekomendowane odpowiedzi