Black Horse Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 nie chcę zapomnieć tych pocałunków których dotyk jak sen pieścił moje zmysły ukojeniem ust słodkich na których czerwona pomadka malowała najpiękniejszy obraz otwierający bramy raju co stał otworem pośrodku lasu i polaną wołał dwa nagie ciała gorące rozpalone słońcem na błękitnym niebie gdzie białe skłębione chmury niczym stado baranów oglądały spektakl miłości łaknęły rozwikłania najskrytszej tajemnicy ukrytej pod podmuchem lekkiego wiatru co figlarnie rozwiewał włosy i kojąc war zapleciony w długi warkocz uniesieniem rozkoszy niby łanami zbóż sycił się widokiem otulonej wstążką rzeki posłanej kolorowym kwieciem leśnej łąki nie chcę zapomnieć tych cichych słów szeptanych w podnieceniu prosto w spragnione uszy jak trawa łaknąca dżdżu nasłuchujących każdego westchnienia nadchodzącego bez wysiłku z głębi bijącego pożądaniem serca które w krótkiej chwili zapomnienia w całości oddało siebie w wieczyste posiadane nieograniczone widnokręgiem trosk i zmartwień nie chcę zapomnieć ale wiem że pamięć wraz z piaskiem który spada po woli na dno klepsydry staje się coraz cięższa coraz mniej powietrza ze wspomnień pozostaje na złapanie ich oddechu nie zabieraj mi tlenu SPRAW BYM NIGDY NIE MUSIAŁ PAMIĘTAĆ
Rekomendowane odpowiedzi