Emmka_Szlajfka Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ten mecz ważny no kran kapie od wczoraj aha Dzidka ma nową sukienkę malinową boską słyszysz yhm może i ja sobie kupię yhm naprawdę mogę co mówiłam przed chwilą aha słyszysz co mówię yhm powiedz wreszcie normalnie. mogę co no mówiłam aha. tak zobacz kupiłam tą malinową co sukienkę kiecki kupujesz a kran cieknie pozwoliłeś kasy na hydraulika nie ma uśmiechnęła się do myśli nie potrzeba ubiorę malinową jak przyjdzie.
były__premier Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a może tak do pamiętniczka? bo z tego nie utkamy wierszyka;)
Mirabelka Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego nie?wiersz tworzy myśl, którą on przekazuje, a że taka forma...? hmm... jakby Szymborską zapachniało:) mi się podoba;) pozdrawiam Emm Mirabelka
Emmka_Szlajfka Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może to być całkiem trafna diagnoza. dlatego to dałam tutaj. dzięki za opinię, pozdrawiam.:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego nie?wiersz tworzy myśl, którą on przekazuje, a że taka forma...? hmm... jakby Szymborską zapachniało:) mi się podoba;) pozdrawiam Emm Mirabelka dzięki za podobasia i zapach- padłam na kolana, oblana rumieńcem. ok. poszukuję i próbuję. czasem może wychodzą straszydła. forma nieuformowana. a myśl przyszła po przeczytaniu tu jednego z wierszy, pozdrawiam Mirabelko :)))
Rekomendowane odpowiedzi