Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nawlekasz dni i noce Na nitkę snu i jawy Kolejne urodziny Marzenia i obawy Jak jednak świat Twych marzeń Los zmienił i uprościł Gdy pewien Mały Rycerz Na zawsze w nich zagościł Bo gdy niedzielnym rankiem Świt słońce już zawiąże Te wszystkie Smoki-Mroki Przegania swoją łyżką Twój Złotowłosy Książę Wprawdzie innych Twych marzeń Nie znam - Piękna Kobi(e)to Lecz niech się wszystkie spełnią I to - SUBITO !
Anna_Para Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ooooo, Łobuzie. Nie mam teraz urodzin, ale życzenia zabieram sobie - na później. Przydadzą się jesienią;)))) Wiem, odpowiesz "niejednej kobicie Ania"... Nie szkodzi. Cieplutko, Para:)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Och Aniu - bierz i nie pytaj! A, ze niejednej kobicie ... Miła - to tylko nasze (niezasłużone) szczęście - Buziak Urodzinowy :) - M.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedy zaczęłam czytać przyszły mi na myśl ulubione w młodości Klechdy Sezamowe:) marzenia, rycerze, dobre zakończenia, więc i uśmiech jest, na końcu dodałabym dla rytmu: I to - FIAT SUBITO ! POZDRAWIAM:)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Emmo - niech się (...) spełnią = FIAT - ergo , niczego nie zmieniam - M A swoją drogą, Waćpanna uczona Wielce :)) Pozdrawiam - sapiensis puellae - Marek
Emmka_Szlajfka Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twój zamysł. DLATEGO niczego nie zmieniaj, odbioru mi nie zaburza, miłego dnia:)
Mirabelka Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Każda, nawet nie-Ania z pewnością chciałaby mieć takiego swojego "Małego Rycerza":) Pozdrawiam Mirabelka
Liryczny_Łobuz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Och Mirabelko - Jej "Mały Rycerz" jest uroczym złotowłosym dwulatkiem - a to potrzebny tylko dobry "dawca" i - SIUP! - Już Szczęście gości pod Twoim dachem :)) Nie mogę uwierzyć, ale ja także byłem (w zeszłym stuleciu :P) takim uroczym szkrabem - I co ci dorośli ze mnie zrobili - Łobuza.O! Buziak od (onegdaj) Złotowłosego - M.
Rekomendowane odpowiedzi