Tomasz_Biela Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 słyszałem o aborcji - nie sądziłem że będę jej świadkiem nieopodal starzejących ludzi twarz odbita w spłoszonej chmarze nietoperzy wypluta na oślep lądując grzebię w tym co nieprzydatne starzenie nie jest chwytliwą ostrością nie przydaje się do niczego chyba że do fotela rozbujać żeby żal do resztek się wyrzygał zmarszczyć uśmiechy jeszcze bardziej bo na ciele później zostaną resztki włosów i znamiona – pokarm dla ptaków jesteś okruchem tak jak chlebem gardziłeś ja stąd spływam przez słodkie łzy jak alkohol wszelaki spłynął kiedyś przeze mnie piekielnym chuchem pozostanę młody i będę cierpliwie dojrzewał w odbiciu z kieliszka koniaku żaden osad ciała zaskorupiały na mnie nie zmieni tego
Ela_Ale Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 żaden osad ciała zaskorupiały na mnie nie zmieni tego I bardzo dobrze! A mówisz, że ta starość taka porzygana? A od ilu lat się zaczyna, żebym mogła przetestować? Poważnie - żarty sobie robię, bo ten fragment: bo na ciele później zostaną resztki włosów i znamiona – pokarm jest przygnębiający ale wyrazisty ponad. Poza tym - gratuluję wygranej! "Chamstwo trzeba zwalczać...itd." - wężykiem. Pozdrawiam serdecznie. E.
Tali Maciej Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytalem w warsztacie widze ze wiersz sie zmienil, na lepsze(-: pozdr
Robert_Siudak Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Jak na Ciebie Tomku takie se. Jak na wiersz dobre! Pozdrawiam R.
LadyC Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Chyba nie dorosłam jeszcze do tego wiersza. Nie wiem. Nie rozumiem
bazyl_prost Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Aborcja, to równie straszne... trochę jak poszukiwanie sensacji
Dorota_Jabłońska Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zastanawia mnie budowa pierwszego wersu, bo czemu ma służyć taka kombinacja? Podobają mi się niektóre fragmenty oraz ostra optyka całości. Pozdrawiam serdecznie :)
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od ilu lat się zaczyna ? każdy odpowiada sobie sam na to pytanie :) dzięki za zainteresowanie w obronie mojej osoby i ogólnie za czytanie / wygrana ? mam dosyć takich pseudo-intelektualnych zagrywek tylko żeby zaistnieć że rajcuje, no ale znajdują się niektórzy co to chcą wzbudzić krztę emocji odpowiadających im samym / :) t
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytalem w warsztacie widze ze wiersz sie zmienil, na lepsze(-: pozdr dzięki za ślad / :) t
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i bardzo dobrze że jak na mnie to nie za bardzo :) nie zawsze człowiek jak maszyna, działa i oddziałuje jednakowo i nigdy się nie myli czy genialnie pomysły realizuje. ja i tak tutaj gościnnie :) konsekwentnie i tak siedzie na P. dla mnie nie ma podziału tutaj, więc moja wizyta jest kapryśna :) dzięki :) t/
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też wątpię żebym dorósł, ale czuję, przeczuwam / dzięki za słowo / t
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. yhy. masz rację zapewne / t
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka kombinacja :) ? to bardzo prosta kombinacja :) doczytasz kiedyś jeśli doczytasz to się pewnie dowiesz :) nie ma tutaj nic skomplikowanego / dzięki za wzgląd / t
Rekomendowane odpowiedzi