Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 kiedyś wierzyłem uparcie obrazy ból krzyża czym jest pytałem hałasem dnia milczeniem w tramwaju a może to tylko czasowniki mieć dać być chwytam powietrze bo przecież musze oddychać ile jeszcze wciąż się głowi- ę a przecież wystarczy że jesteś siedzimy obok siebie i można powiedzieć że nic się nie dzieje urośnie drzewo a ja wybuduje dom z widokiem na jutro
janusz_pyzinski Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 "wybuduję dom z widokiem na jutro"-samo to warte jest wiersza pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za powtórne odwiedziny pozdr
Tali Maciej Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za odwiedziny pozdr
Ran_Gis Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 -słowem dom z widokiem na futro.. ale wiersz fajny pozdrawiam R
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 i niby puenta oczywista, może nawet oklepana ale co z tego skoro wiersz w moim ulubionym , spokojnym, nienachalnym a mądrym stylu ? a no guzik- grunt ze jestem zadowolona iż tu zajrzałam poczytac poezje ;) Pozdrawiam Agata
Robert_Siudak Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Mnie się akurat pointa, ten "widok na jutro", najmniej podobają z całego tekstu - zbyt oczywiste w tym miejscu, jakoś mnie mierzi. Ale całość, a zwłaszcza doprowadzenie pierwszej strofy do ciekawie ujętego pytania "a może to tylko czasowniki mieć dać być" - klasa Maćku, klasa :) Pozdrawiam R.
Tali Maciej Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyzbys przeczytal kluczowe zdanie w wierszu?((-: pozdr
Tali Maciej Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje bardzo za odwiedziny(-: pozdr
Tali Maciej Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki robercie, ale akurat ten tekst byl pisany pod dyktando (kregoslupa) i dlatego niektore slowa musialy byc wlasnie na tych miejsach na ktorych sa.. p.s przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z komputera w operze w bregenz pozdr
Robert_Siudak Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhuhu opera w Bregenz, czyżby jakieś występy ?
Tali Maciej Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhuhu opera w Bregenz, czyżby jakieś występy ? taaaaa narazie proby, ale premiera tuz tuz (-: www.bregenzerfestspiele.com/de/node/2818
Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 ja wybuduje dom - zmyślna zabawa z e i ę dodatkowo wzbogaca ten dobry wiersz. Pozdrawiam :)
Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny(-: pozdr
Tomasz_Biela Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 metamorfoza znacznie na plus i klimat się utworzył miękki i nastrojowy / t
Tali Maciej Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za śladomość pozdr
Tali Maciej Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięx pozdr
Rekomendowane odpowiedzi