Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obejmij mnie no obejmij
pozwól przysnąć w ciszy

dotknij mnie no dotknij
ale nie tak
chcę domyślać się dłoni

połóż się
ale nie walcem drogowym
bądź kawałkiem jedwabiu
teraz płyń

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Heh, że ta szorstkość tak się uciera do świadomości :) Chociaż po prawdzie tak często jest, niemniej to działa w obie strony.
Sugestywnie Elu. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Heh, że ta szorstkość tak się uciera do świadomości :) Chociaż po prawdzie tak często jest, niemniej to działa w obie strony.
Sugestywnie Elu. Pozdrawiam :)

Pewno, że w obie strony! Lubię sugestie. Dzięki za czytanie i pozdrawiam serdecznie. Elka.
Opublikowano

Zawsze ten pajac ze mnie wyjdzie, żebym się nie wiem jak siliła na powagę! Najbardziej erotyk jest to zresztą. A żarcie to się kojarzy z erozją, eee...z erotyką, raczej, przepraszam. Całuski Tarowe. Elka.
Opublikowano

Na tego typu zachowanie jest specjalne określenie - Królewna Jęczybuła. Ma ona zakaz wstępu do większości sypialni :)

Niech ta sobie ta buła pojęcy casem, niech ta... I to Królewna jesce! Dobze bedzie dla jękodawcy i jękobiorcy.
Opublikowano

Zawsze ten pajac ze mnie wyjdzie, żebym się nie wiem jak siliła na powagę! Najbardziej erotyk jest to zresztą. A żarcie to się kojarzy z erozją, eee...z erotyką, raczej, przepraszam. Całuski Tarowe. Elka.

z erotyczną erozją! mięsko
miniaam!
;P

p.s. żeś tu okropnie poważna. ide na zupe ogórkowe
:*
Opublikowano

miniaam!
;P

A tak się staram, tak się staram, droga Taro, żeby mi nie wyszło z tą erotyką za staro.! Elka ta.
Opublikowano

miniaam!
;P

A tak się staram, tak się staram, droga Taro, żeby mi nie wyszło z tą erotyką za staro.! Elka ta.

no i nie wyszło
berawisssimooo, czy cuś
:)))))))))0
Opublikowano

Czy można jeszcze coś dodać ? Bardzo intrygujący wiersz w którym
doszukałem się jeszcze niecierpliwości poznania. I to nie doświadczenie czy wiek jest źródłem gderliwości a niecierpliwość inaczej wiercipiętość.

Z przyjemnością czytałem Pozdrawiam

Opublikowano

no i nie wyszło
berawisssimooo, czy cuś
:)))))))))0

Trochę potem okazało się, że stoi na moim. Buźka. E.
Opublikowano

Zawsze można coś dodać. Tylko nie wszystko potem smakuje. Chciałam, aby "gderanie" wyszło prosząco, ale widać - nie wyszło. Oj, Dyziu. Ściskam. Elka.