Pan_Biały Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 narysuję narysowane napiszę napisane nagram nagrane zaśpiewam zaśpiewane uszyję uszy te jak nowe a potem powiem że to moje życie przeżyję byle jakie i tylko urodzonego nie urodzę
Eunicee Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam :-) puenta jest super, ale reszta wiersza zupełnie przeciętna, dlaczego...? Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 no, sugestywnie do końca doprowadzony / t
Anna_Myszkin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Odbieram jako swoistą deklarację twórcy wiernego sobie, ale o ironicznym zabarwieniu. Wiersz upodobał sobie puentę, do której konsekwentnie zmierzał, za co szczególny plus. Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie wiem, czy miało być "uszyte", czy tak jak jest zapisane, Rafale? Z uszami coś mi nieteges, ale z uszytym - jak najbardziej :) Pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 puenta skrupulatnie przygotowana przez prowadzenie i wystrzelona jak z procy. super! serdecznie pozdrawiam - Krysia
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wszystko już było, to co dla nas nowe, jest kserem, ktoś przed nami już to wymyślił czy też napisał - więc jedynym "wyczynem" mogłoby być urodzenie dziecka, podobno facet taki, ma dostać 10 mln dolarów:) Podoba się. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz odwróciłem do góry nogami w pierwszej wersji miał taki początek:narysuj z chmur okrąg a zachłysnę się barwą zagraj z drzew radość a moje płuca zakwitną skrzydłami napisz słowa wiatrem a odkryję karty uszyj ciszę i spotkajmy się w zwojach strychu poród zaczyna się od daty itd właśnie o przeciętności jest ten wiersz dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki TB za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez ironii to ciężko cokolwiek dziś zrobić, takie czasy;)) dziękuję za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tym uszyte to sam do końca nie wiem;)) dzięki za wniknięcie w temat, za czas i czytanie przede wszystkim pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za wystrzałowy komentarz;) za czas i czytanie przede wszystkim pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziesięć mln baksów drogą nie chodzi, więc niech se faceci kombinują;)) ja postoję z boku;)) dzięki za pozytyw czas i czytanie pozdrawiam r
Ela_Ale Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cześć. Inny niż inne. Nawet chyba jakiś rytm czuję. Trochę jak litania o plagiatach, co się mówi o nich: "los". Tego rodzenia tak nie żałuj! Uścisk. Elka.
Zjajami_Baba Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł bardzo dobry uszy:) puenta :)
złamane skrzydło Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak tez się dzieje:)()))))
Pan_Biały Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inny? może trochę;) rodzenia nie żałuję;)) dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł bardzo dobry uszy:) puenta :) dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak tez się dzieje:)())))) zbyt często:( dzięki za czas i czytanie pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi