krzywy olek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na białym rozlałem atrament sympatyczny, żeby było przyjemniej, nie żeby od razu poplamić. Zamienił się w deszcz słów skomponowanych dla niej, ale nie, że zaraz wiersz. Nadałem myślom bezbarwny odcień, w kolorze jej włosów zaczęły się mienić. I kiedy już byłem tak blisko, z myślami wokół niej, cholera, ostrzygła się na łyso.
Pablo_Pikaso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 rada od domniemanego damskiego boksera:musi być gdzieś w pobliżu ten drugi i to dla niego nowa fryzura; trza mu dać w mordę :D dla lepszego zrozumienia, powtarzam - jemu, nie jej pozdr.
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dlaczego zaraz "cholera"? Może chce być trendy :)) Podobaś :)
Oxyvia Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ha ha ha! To chyba dla mojej siostry? Co roku latem strzyże się na łyso i co roku jej facet dziamgocze na ten temat wyrazy dezaprobaty, a ona się dobrotliwie uśmiecha. Ech!... ;-)))
Eunicee Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 No , całkiem fajnie pomyślane. Pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Fajne - czytam bez "już", "tak" i "cholera". Pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm... zabrakło słów... czasem tak bywa - więc rozumiem tym razem wybaczam - "cholera" pluskam i pozdrawiam teraz:)
Rekomendowane odpowiedzi