teresa943 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 uwielbiam purpurę postronni szufladkują barwy według sezonów o zmierzchu przystoi szarzyzna samotny chłód czarnej nocy to norma populacji (jestem paranormalna) kocham gorący piasek pieszczoty wieczorną bryzą w tysiącu pożądań wsysam nadzieję wersami wciąż żyję trzepotem budzę ptaki igram śmiechem na lotni niedługo rozkołyszę lato podaruj mi kwiecistość szalonych impresji niech mówią co chcą
Anna_Para Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Lubię takie wiersze. Obrazy i skojarzenia wyłaniają się, jakbym przechadzała się z Tobą po Twojej nadziei, Krysiu. Wielki podobaś. Cudko. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 no i chociaż słowa niedozwolone w poezji, z grupy: oczy serce miłość gwiazdy niebo piekło ogień płomień łąka motyl ..... itd. itd. to dowód na to, że ta grupa jest ze wszech miar pożądana i niezbędna do pisania pięknych wierszy! brawo, Kryśka! buziak!
Ela_Ale Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nowy oddech złapałam przy tym wierszu. Poprzednie były refleksyjno-smutnawe, a ten - iskierka kolorowa! wciąż żyję i niech mówią co chcą te wersy sobie wybrałam! Zamawiam sobie więcej takich. Zrobiło się jaśniej i zabawniej, a to lubię najbardziej! Dzięki. Całus. Elka.
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pięknie delektujesz się barwami i wciągasz do uczty, Krysiu :) Impresja, to słowo wybrałam z wiersza, by nim twój wiersz nazwać- przepiękna impresja. Pozdrawiam serdecznie, Grażyna. :)
Dawid Rt Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Całość bardzo na tak Krysiu. Mam ulubiony fragment " samotny chłód czarnej nocy, to norma populacji ( jestem paranormalna ) " - bardzo dobre Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, bardzo miło mi się z Tobą przechadza po nadziei :)) Dzięki za "wielki podobaś". :))) Pozdrawiam słonecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale wyliczanka niedozwolonych! ale co mi tam :) nie wyobrażam sobie liryki (a tym bardziej miłosnej, bez tych jakże ludzkich słów) - jestem "dziwoląg" i niech tak zaostanie :) a Tobie, kochana Madziuś, dziękuję za "brawo, Kryśka" - to dla mnie więcej znaczy niż jakieś tam punkty :) ciepluśko pozdrawiam :-) Krycha
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ela, takich to u mnie "dostatek" :) a te inne to tak, żeby było inaczej :) cieszę się, że sobie coś wybrałaś :) dziękuje i cieplutko pozdrawiam - Krysia. Buziak!
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadłaś, lubię się delektować kolorami a dokoła aż się od nich mieni :), bo życie to nie tylko kłody pod nogi ale także ogrom radości na każdym kroku, tylko trzeba mieć "otwarte" oczy a wtedy nawet zwykłe przedmioty mogą inspirować :)) Dziękuję Grażynko. :)) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, Dawidzie, że znalazłeś coś ulubionego :) Dziękuję za "tak". Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Biała Lokomotywa Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Smakujesz barwy? Tak wygląda:) I dobrze, niektórzy kojarzą barwy z nastrojem i próbują jak danie, tylko zmysły inne. Ciekawe podejście. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witaj Krysiu. Nie chcę dublować przedmówców, dlatego powiem krótko – ciekawy wiersz. Pozdrawiam, Andrzej
Bolesław_Pączyński Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znów taki ciepły,ładny, malowany liryką. Rozkochaj w sobie poranek i kwiecistą szatę włóż te stokrotki i rumianek i te maki pośród zbóż. Serdeczności:)))
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze czytasz :) tu potrzebny tzw. szósty zmysł...hehe "jestem paranormalna":) Dziękuję Biała Lo... :))) Cieplutkie pozdrówki - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Andrzejku, jak zaciekawił to dobrze :) Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znów taki ciepły,ładny, malowany liryką. Rozkochaj w sobie poranek i kwiecistą szatę włóż te stokrotki i rumianek i te maki pośród zbóż. Serdeczności:))) Bolku, zawsze wzruszasz mnie komentarzem. na poczekaniu "gadasz" wierszem a ja to uwielbiam. prawda, że życie jest piękniejsze, gdy dostrzega się wokół piękno i potrafi nim zachwycać? Ty potrafisz :) dzięki serdeczne. :-) miłego dnia - Krysia
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 "jestem paranormalna, niech mówią co chcą " Krysiu, piszesz coraz ciekawsze wiersze, dają dużo do myślenia! Wiechu
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiechu, dawno Cię nie było! Witaj! Cieszę się, że znajdujesz w moich wierszach okazję do myślenia. Dziękuję. :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Wiechu J. K. Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiechu, dawno Cię nie było! Witaj! Cieszę się, że znajdujesz w moich wierszach okazję do myślenia. Dziękuję. :)) Serdecznie pozdrawiam - Krysia Witaj Krystyna :) A tak, bywam tutaj od czasu do czasu! Zajrzę jeszcze nieraz, a zwłaszcza do ciebie, aby pomyśleć :-))) Pozdrowienia, Wiechu
Rekomendowane odpowiedzi