Rif Notsel Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 a teraz czas na matmę wiem, że się w niej nie zatnę mam ja w małym palcu wiem ile garnca jest ... w garncu czy Tales, czy Pitagoras liczba wymierna, czy nie jest kwadraturą koła miłość ... liczona we śnie trzy i czternaście w okresie gdzie okres wartością jest pi punktem podparcia w jej lesie półprosta wciąż mi się śni różniczka, całka i sinusoida odwrotność pierwiastkowania kwadratem barwy wiosny na tacy sercem podana wykres XYZ, przestrzenny dodaj oś czasu a czwarty wymiar nabierze narobi swego hałasu oś rzędnych, odciętych pokaże układem równań świadomość Pitagorasem Twych marzeń rozwiąże co niewiadome założenie, teza prawdopodobieństwem przed nawias wyciągnie co znane tak by mianownik był pierwszy jedzony wspólnym śniadaniem wspólny gdy znajdziesz licznikiem by serce położyć na tacy pi R2 zatoczy znów koło x2 promień wyznaczy sprowadzamy dowód do sprzeczności zakładając, że pi = p przez q gdzie q należne do Z ustalamy ciąg Cn znów Cn równe q do n przez n silnia i można wyliczać tak dalej założenie przyjęte to sprzeczność tak jak miłość w swym szale
Kazimierz Wnuk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Niesamowite Rif jak swobodnie operujesz słowem. Wierszem sypiesz, i to dobrym, jak z rękawa. Imponujące. Demon Laplace,a będzie zawsze obecny w ścisłych głowach. Bez uzurpacji człowieka do bycia demiurgiem czym byłby człowiek? Tylko ta miłość, zawsze ona niweczy wszelkie plany ech.
Libra Send Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Co do rachunków "miłosnych" dobrze by było, gdyby równanie składało się z x i y, czasami występuje z - to jest jednak już wyższy poziom. Im więcej niewiadomych tym trudniej takie równanie rozwiązać i siedzi potem taki biedny człowiek i łamie sobie głowę i kombinuje... :-))
Rif Notsel Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 damy radę Kaziu ... damy radę ...a słowo ... ciałem się stało...:) pozdr. Rif
Rif Notsel Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Libro ... Z niczego złego nie wnosi, jeśli zna się sposób ... :) pozdr. Rif
Rekomendowane odpowiedzi