Leszek_Nord Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 nie ma go poszedł do stolarni po drzazgi na rozpałkę ojciec mu pokazał jak wynajdywać drewno szczypić na mniejsze wybierać najbardziej żywiczne pachnące purpurą uwielbia to patrzy długo w trzaskający ogień mały filozof powiedział ostatnio że są ludzie którzy płoną jak pochodnie
Wawrzynek Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Już czytałam ten wiersz, nawet wyydawało mi się, że tutaj. Wiem, że są ludzie, którzy płoną jak pochodnie i można się przy nich ogrzać, o ile nie zgorzeją przed czasem. Energia jest zgubna. Pozdrawiam.
Smutek_Jan Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Szczypić na mniejsze..." to brzmi ładnie. Rysiek Siwiec tak właśnie płonął na dożynkach, a Wiesiek Gomułka i Józio Cyrankiewicz, jak gdyby nigdy nic pozdrawiali falujący tłum na stadionie. :)
Leszek_Nord Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że dał się zapamiętać. Był gdzie indziej, wciąż go poprawiam. Dzięki i pozdrawiam. Leszek
Leszek_Nord Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Szczypić na mniejsze..." to brzmi ładnie. Rysiek Siwiec tak właśnie płonął na dożynkach, a Wiesiek Gomułka i Józio Cyrankiewicz, jak gdyby nigdy nic pozdrawiali falujący tłum na stadionie. :) O nim też jest ten wiersz. Dziękuję za przypomnienie postaci. Pozdrawiam. Leszek
eleanor abernathy Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Słowo "potem" nie pasuje do wiersza. Reszta jak zwykle ciekawie poszarpana :) Pozdrawiam
Leszek_Nord Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, celna uwaga, już zmieniłem. Pozdrawiam. Leszek
Rekomendowane odpowiedzi