Wilk i Owca
-
Ostatnio w Warsztacie
-
violetta 10 666
@bazyl_prost piszesz jak Jezus, tylko on dał nam nadzieję:)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez hollow man · Opublikowano
niebo przemawia smugami kondensacyjnymi zaznaczam obecność w światłach stop w cząsteczkach tuszu na paragonach powolna ekstrakcja pikseli ze zdjęć niuanse przykryte danymi z bloomberga składam w ofierze rachunek zysków i plam ściany pękają na spojeniach silikatu w szczelinach trylobity szum radia ustawionego na fale krótsze niż oddech po długim biegu obraz kontrolny jedyne dostępne uniwersum gdy idę przywitać welwetowy brzask derwisze tańczą na szkle potłuczonych butelek a powietrze pełne ozonu natlenia tkanki -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz Bardzo dziękuję! tak jest! niech wiatr rozwiewa co nie miało prawa dziać się czerwień sukienki nie dla niego dla kogoś kto zobaczy więcej dziękuję za tę perspektywę że to co miało dotrzeć - nie dotarło bo czasem lepiej gdy wiatr posprzątał za nas miasto @Radosław Bardzo dziękuję! Piękny komplement! Serdecznie pozdrawiam. :) @Nata_Kruk Droga Koleżanko - oczywiście, że tak! Jest mi bardzo miło! Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :))) @wiedźma @Rafael Marius Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam. :) -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@FaLcorN Chyba tylko Ciebie Kornel.?! ;) albo tego by „zagrać” na Twoim słodkim nosku ;)))) ? -
Przez violetta · Opublikowano
@bazyl_prost piszesz jak Jezus, tylko on dał nam nadzieję:) -
Przez violetta · Opublikowano
@KOBIETA koncertuję się tylko na nim:) jest mi bliski sercu:) @KOBIETA jestem mu winna miłości w łóżku:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi