Super-Tango1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Gdybym mógł wykąpać swą duszę nakręcić umysł jak zegarek zatrzymać czas by w miejscu stanął widzieć oczami co niewidzialne odnaleźć Boskie ideały rozdarty sercem a rozumem by poznać prawdę która patrzy w najgłębiej skrytą tajemnicę co dziś mi każe gorzko płacić grzesznym budować mu świątynię bo ona nie ma żadnych granic która nie jedno nosi imię obecna zawsze między nami miłość co w ludzkich sercach żyje
Marek Konarski Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 bo ona nie ma żadnych granic która nie jedno nosi imię obecna zawsze między nami miłość co w ludzkich sercach żyje Solenizantom z okazji dwudziestej rocznicy ślubu... ;) Pomyłka.
Konrad_O. Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kiepski tekst. Patos na patosie.
Super-Tango1 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ferajna Twa już na skrzypkach gra. Pozdr. J.S
WiJa Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Coś mi to nie wygląda na Twoją oryginalną rzecz, a co najmniej ten sonet jest stylizowany. No, w ostateczności wzorowałeś się na pewnego rodzaju klasycznej i wielkiej poezji. I jeżeli się tylko wzorowałeś, to wielkie Ci brawa, bo to jest swego rodzaju sztuka. Acz ja sam czytuję już coraz mniej i po prostu tracę rozeznanie poetyckie (co jest czym). Dlatego też wszystkie moje wątpliwości rozstrzygam na korzyść autora, a właściwie twórcy. Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Z głosu mojego Anioła Anioł zdecydowanie należy do upadłych... ;) Kosz.
Super-Tango1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 H.Lecter; Twoja opinia to mi Lotto. Pozdr. J.S
anton Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarna_Dama Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ciekawie napisany wiersz
Super-Tango1 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czarna Dama; Widzę, że są jeszcze ludzie, a nie ludziska. Dzięki serdeczne za wgląd. Pozdr. b; J.S
Tali Maciej Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 cudowny, najcudowniejszy, och ach pozdr
eleanor abernathy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 asta lawista bejbe
Rekomendowane odpowiedzi