Pierwsza Dama Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 nasiąkam twoimi słowami chociaż wiem, że nadmiar nawilżenia szkodzi myć ręce twarz włosy w tym źródle można i utonąć w łyżce wody taka śmierć byłaby godna pozazdroszczenia
Zjajami_Baba Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w pierwszej bez "mi" awersacja na koniec odwyrtka po mojemu lubię:)
Pierwsza Dama Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 masz rację, bez "mi" brzMI lepiej :) dzięki za radę i pozdrawiam N.
Smok Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 po tytule myślałem, że to erotyk i się niemile niestety zaskoczyłem
Janusz_Ork Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Damo, czasem jest się rozczarowanym, ale tak samo mają chłopcy. Dobra miniaturka. Pozdrawiam. J.
Marek_Dziekan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Taki wiersz mogła napisać tylko kobieta. Mężczyznom ponoć pada na oczy kobietom na uszy. Właśnie dlatego zapewne życiowe. Ale jak można na to poradzić? Rady nie ma. Ot życie.
Rekomendowane odpowiedzi