Ela_Ale Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 naładuj bandolety mój książę niezłomny przyłóż mu w potylicę niech nie krzyczy kiedy już będzie po wszystkim usiądź na zwalonym pniu drzewa bądź przynajmniej wytworny potrzymaj nad głową gałąź sosny niech nie uderzy mnie w oczy zawołam ratunku spod chaty leśnika trzeba zatamować upływ krwi bo mi zasłabniesz
Zjajami_Baba Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :D :D bardzo dobre szkoda że nie słyszysz jak mnie rozbawiłaś:) puentką w pytkę:D
Magda_Tara Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 oj tam oj tam! księcia trza sprowokować w facecie! każden jeden księż! ino trza mu to wyuszczyć!!!!!!! a choćby i zawołaniem: tarunkuu ;D :)))))))))))) ale wierszydło zapodałaś!!!!!!! takie anty! i pro! buziak, Ęlali! :*
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Książę przywalił z bańki w konar:) Bardzo zabawne:) Pozdrawiam Elu.
Ela_Ale Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :D :D bardzo dobre szkoda że nie słyszysz jak mnie rozbawiłaś:) puentką w pytkę:D Jak już Ciebie rozbawiłam, to znaczy - źle nie jest! Rosnę....i pozdrawiam. E. :))))))))
Ela_Ale Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Taro, Tarunko! Znam kogoś, kto lepszy w prowokacjach facetów! I to książąt w nich! Wyższa półka. Ja, co najwyżej - wyśmieję, zbuntuję się i po wszystkim. Zero produktywnych kompetencji. Taki los... Potem wierszydła z tego podłe. Całuski. Ę. :-( o.o.o.o.o
Ela_Ale Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wcale, że nie! Wcale nie! Ja mu kazałam podjąć rękawicę, a on zemdlał! Taki bohater :-( Pozdrawiam serdecznie. E.
Janusz_Ork Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Elu, wspaniale! My nigdy nie poznamy całkowitej prawdy o kobietach i nigdy nie nauczymy się tego wszystkiego, czego się od nas wymaga (po nas spodziewa), itd. Pozdrawiam. J.
Ela_Ale Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W poszukiwaniach: ja - prawdy o mężczyznach, Ty - o kobietach - nigdy nie ustawajmy! I obyśmy wszystkiego się nie nauczyli...Pozdrawiam z solidarnym uściskiem. E.
Dawid Rt Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Krótko mówiąc, facet do niczego ;) najbardziej podoba mi się strofa z gałęzią. Pozdrówka Elu
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zabawny obrazek z myślą prześmiewczą. Cóż, jeśli księciunio, to i kruchutki. Pozdrawiam, Elu :)
Marek_Dziekan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dramatycznie i romantycznie. Fikcja-marzenie czy rzeczywistość, nie jestem w stanie rozstrzygnąć ale klimat utworu niezgorszy.
Ela_Ale Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No pewnie! Ale taki bidulek, czy może nie rozczulać się? Gałązką pozdrawiam. E.
Ela_Ale Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie kruchutkie to jednych śmieszą, u innych wywołują instynkty różne...Pozdrawiam i ja, Aniu. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno mówić tu o marzeniu chyba. Miało być zabawnie, ale jeśli dodało mi się dramatyzmu krwawego z pojedynków, to też dobrze. Także śmieszne. E.
Rekomendowane odpowiedzi