Dawid Rt Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Płuca są domem a dym jest wrogiem a ja jestem szalony bo żyję z wrogiem od wielu lat
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest nas dwóch :D Pozdrawiam.
anna_rebajn Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepszy swój wróg niż obcy powiedział mały chłopczyk kopcąc papierosy ;-)) pozdr. Dawidzie. Tak mi się skojarzył twój wiersz. :-)) a
Waldemar Talar Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Dawidzie - Już jest nasz trzech - podoba mi się ta miniaturka , Sami fundujemy sobie tego wroga - wroga który może ale nie musi nas pokonać . Ja się do niego przyzwyczaiłem - stał się mym przyjacielem . Wiem że ci którzy go nienawidzą z powodu dobrze znanego - pomyślą iż jestem szaleńcem nazywając go tak . Ale ilu takich szaleńców chodzi po świecie - lepiej nie liczyć bo głowa może rozboleć . pozd.
Pan_Biały Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja go kopnąłem w dupę teraz piję i szlag mnie trafia, że znów pod stołem wiersz przeczytałem ze zrozumieniem pozdrawiam r
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 W pierwszej chwili mi się skojarzyło "Alkohol twój wróg, lej wroga w pysk". A tak naprawdę, wiersz ma podwójne znaczenie, o paleniu i domu. Całkiem sympatyczny:)
Ela_Ale Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czasem warto szaleńca do domu wpuścić, wierz mi, Dawidzie! Różności poopowiada, rozwieje zastałości i pokaże, że bywa gorszy niż gospodarz. Pozdrawiam i zdrówka życzę bez stresu. Elka
Magda_Tara Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 palisz umrzesz nie palisz umrzesz :* ja nie palę! buziak! Dejwi. :))
zdrojek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zwięzła miniaturka o akceptowanym, czasem nawet mile widzianym wrogu. Nonsensy, które w nas drzemią a ściślej mówiąc w naszych płucach, bo jak można akceptować wroga? Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 czasami wróg jest jak modliszka...kiedy oplecie, nie dajesz rady... na szczęście...mnie się udało ukręcić łeb hydrze już na progu, wolę przyjaciół niż wrogów serdecznie pozdrawiam :) Krystyna
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest nas dwóch :D Pozdrawiam. Zawsze to jakieś pocieszenie :) Trzymaj się.
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepszy swój wróg niż obcy powiedział mały chłopczyk kopcąc papierosy ;-)) pozdr. Dawidzie. Tak mi się skojarzył twój wiersz. :-)) a Wierszyk trafny ;)) Dzięki Aniu pozdrówka.
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Dawidzie - Już jest nasz trzech - podoba mi się ta miniaturka , Sami fundujemy sobie tego wroga - wroga który może ale nie musi nas pokonać . Ja się do niego przyzwyczaiłem - stał się mym przyjacielem . Wiem że ci którzy go nienawidzą z powodu dobrze znanego - pomyślą iż jestem szaleńcem nazywając go tak . Ale ilu takich szaleńców chodzi po świecie - lepiej nie liczyć bo głowa może rozboleć . pozd. No tak, wroga też można oswoić, zdecydowanie można ;) Dzięki Waldku za zatrzymanie się, pozdrówka
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja go kopnąłem w dupę teraz piję i szlag mnie trafia, że znów pod stołem wiersz przeczytałem ze zrozumieniem pozdrawiam r I o to chodziło :) może wyrwiemy się kiedyś na jakiegoś bronia fajnie by było. Dzięki za cztanie i pozdrawiam Rafale.
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na zdrowie ;))
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre :) Dzięki za czytanie Lokomotywo, pozdrówka.
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro tak mówisz, Elu, to wierzę na słowo ;) dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co racja, to racja, chociaż można dyskutować ;) Dzięki za buziaka, czytanie, pozdrówka Magda.
Dawid Rt Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak nonsensy, dobrze to ująłeś. Dzięki za czytanie i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi