Anna_Para Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzyło mi się z tekstami Osieckiej. Śpiewny tekt, balladowy. Podziwiam pomysły, formę i wykonanie :-). Pozdr. a
eliza2 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ja też podziwiam, niezwykle melodyjny wiersz, ech, poetko!
Poranna Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Bardzo mi się podoba, pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Anno Rebajn: Dzięki. Skojarzenia z tekstami Osieckiej mnie nie dziwią, nie ranią. Wręcz przeciwnie - jakoś tak... pewnie nobilitują, Dziękuję pięknie, Anno. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Elizko, jaka tam ze mnie poetka? A pozdrowienia zabieram, bardzo potrzebne. Chowam je z serdecznym rewanżem. Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Poranna, Pierwszy raz w moim wierszu. Witam. Szczególnie pięknie, bo jedno z moich pierwszych opowiadań miało tytuł, jaki wybrałaś sobie na nick na tym portalu. Moja Poranna to śliczny, mały elf, niezwykła mała kobietka, która mieściła się w kieszonce na sercu ukochanego. Nie była jednak szczęśliwa, bo kochała bez wzajemności. Życzę Ci lepszego losu. Powodzenia. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 i śpiewasz śpiewnie i nareszcie. znowu do muzyki wiersz. brawo. buziak.
Anna_Para Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Taruniu, dzięki piękne, bardzo mi miło, że do śpiewania. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Oxy: Dzięki. Nie mam takiego zamiaru :) Cieplutko i serdecznie, Para:)
Oxyvia Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No to świetnie. :-) A w takim razie... co ten wiersz robi w warsztacie? :-)))
Anna_Para Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Oxy: Czeka na swój czas. W niedzielę będzie wyżej. Dzięki piękne. Cieplutko, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jak pięknie, Aniu, tak w sam raz na teraz dla mnie, bo odbieram jak o kiełkującej nadziei; to nic, że wyschło, wystarczy zrosić uczuciem, bo nadzieja nie umiera nigdy; już nawet zaczęłam nucić, ech i nie wiem nawet skąd dopasowałam melodię do Twojego wiersza :) pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
Anna_Para Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Grażynko: Mam dziś dobry dzień! Po takich komentarzach! Ech! Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi