a.z.i_xxx Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Boli kręgosłup od dżwigania plecaka z pragnieniami życia. Boli serce bo pragniemy być sobą a życie uczy kłamać. Brakuje tchu by dogonić świat który zmierza ku zgubie.
Ran_Gis Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 - mało kalorii do Wiktorii..? ale tekst zwarty i jak po sznurku.. pozdr. Ran
Waldemar Talar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tym wszystkim wiemy - lecz co czytający ma zrobić by więcej się dowiedzieć o co w tym pisaniu chodzi ? Mam nadzieje że mnie rozumiesz - ale słabo to wyszło - bez echa . Może innym razem bardziej mnie przekonasz . pozd.
Marek Konarski Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Brakuje tchu by dogonić świat który zmierza ku zgubie. No to sprawa się rypła ;) Bardzo nieudolne.
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to na pewno żart... xxx, po co te xxx...zacznij od poziomu P Widać na forum ,że każdy może dodać sobie wiersz na zetkę, co raz więcej anty-pereł
H.Lecter Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autora boli serce, czytelnikowi ból sprawia czytanie... Kosz.
Rekomendowane odpowiedzi