Duks Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szanowna autorko lub po prostu Magdo.:) Przyjmij proszę moje gratulacje. Serdecznie pozdrawiam, Andrzej
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i wyszykowało się "cóś" - dziękuję, Oxyvio, za radość i mam nadzieję, że się nie zawiedziesz tomikiem :D pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i dziękuję za wiarę we mnie i za "kopa na rozpęd" który mi dałaś swego czasu :))))) ilustracje HAYQ.... :))))))))))) - nic nie muszę dodawać. sama zobaczysz. serdecznie ściskam :))
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) otóż to: "dawaj Bogdanie"
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;))))) Drogi Duksie lub po prostu Andrzeju, dziękuję serdecznie i przyjmuję oczywiście pozdrawiam serdecznie.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 NAJNOWSZE INFO w sprawie - jak wyżej 1. Książka ostatecznie ukaże się 15 kwietnia. Powinna dotrzeć do wszystkich w ciągu kilku dni, ale wiadomo: Święta + Poczta Polska. 2. Cena książki wyniesie 10 zł. 3. Tak wygląda okładka (http: / / www.bezet.org.pl/ Pozdrawiam Bogdan Zdanowicz
f.isia Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 chcę Tarkę, póki co, proszę zarezerwować dla mnie 2 egz (słownie: dwa egzemplarze), w najbliższym czasie postaram się wczytać uważnie w co i jak -by dopełnić co i jak, tudzież przesłać co trzeba, w celu uzyskania tego czego chcę :) hej Tarka, hej BZ.det :))
Magda_Tara Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej, Fisiu. dzięki! :))))))
AnkaJ Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Rany, dopiero dziś zamówiłam... mam nadzieję, że zdążyłam przed wyczerpaniem się nakładu. A jak nie, to zaspokoi mnie rękopis :))) (hehehe - klawiaturopis :))) Całuski
Magda_Tara Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D bez wątpienia załapiesz się Anka! dziękuję serdecznie za zainteresowanie tematem :*
Magda_Tara Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) a ja serdecznie dziękuję
asher Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Egzemplarz dotarł dziś do Londynu. Dziękuję!
Magda_Tara Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogromnie się cieszę i dziękuję za potwierdzenie odbioru :)))))))) życząc miłych wrażeń przy lekturze, serdecznie pozdrawiam. Tara
Bachencja_S. Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla mnie także wystarczyło.... Dziś dostałam. Chyba Poczta ma mniej roboty w dzisiejszych czasach..... ???? Dzięki za autograf, Taro! :) Zabieram się do czytania. Dobry format - do torebki mi wejdzie! W drodze do biura poczytam sobie - będzie szybciej.
Magda_Tara Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma za co, Baszko! to Tyś tą Barbarą!!!!!!!!! jak się cieszę buziak!
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 już mogę "powąchać" Twoją książkę Magdo - dzięki za dedykację:) autorkę już chwaliłem a pochwała należy się również za skład i oprawę graficzną, bo jest to niezmiernie wyczerpująca praca, tak więc brawo dla Bogdana Zdanowicza i HAYQ'a
Bachencja_S. Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jam żem! :))))) Niespodzianka!.... ;) Już czytam. Świetnie się czyta. Naprawdę! Przysięgam! Tomik ślicznie wydany, cacko. Czytałyśmy w dzieciństwie te same książki.... Aż się uśmiechałam do siebie w pociągu, bo pociągiem jadąc - czytałam. Budziłam lekkie zainteresowanie otoczenia. :) Co tam!..
Magda_Tara Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Rafał - dziękuję za słowa - dobre o tomiku Marianno - Tobie również Baśka! wiele nas - to dobrze. dzięki. :)))))))
Rekomendowane odpowiedzi