Jolanta_S. Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 czy istniałeś przedtem - czułeś stworzyłam z nieziemskiej materii na przekór wszechświatu tylko dla mnie nie powiedziałam że jesteś mój nie umieściłam w kapsule czasu z obawy że puścisz kantem rozpieściłam jak szczeniaka teraz skomlesz przy otwartych drzwiach ślepo przywiązany do mojej spódnicy pozostajesz w cieniu a gwiazdy z zazdrości bledną
Jolanta_S. Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jarku, żeby chodziło o jedną gwiazdę, ale tu o miliony... :))) wiosennie - Jola.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Po wniesieniu zasugerowanych wyżej poprawek, z gwiazdami pobladłymi z zazdrości włącznie - ładny :) Pozdrawiam!
Wawrzynek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Wybacz, ale dla mnie tylko tyle: "nie istniałeś przedtem stworzyłam na przekór nie powiedziałam że jesteś mój rozpieściłam teraz skomlesz ślepo przywiązany a gwiazdy z zazdrości bledną" Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Ładnie napisałaś Jolu. Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz. Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawno na pamięć znam, ale zastanawiam się - może... :))) Serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co mam wybaczyć? Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stefanie za miłe słowa. :)* Serdecznie pozdrawiam - Jola. P.s. Stefan, napisz sex wiersz! Mało wrzucasz na org, a ja lubię czytać STEFA - NOWE...
H.Lecter Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 a gwiazdy z zazdrości bledną Czasami bledną również wtedy, kiedy dopada je niestrawność... ;) Kosz.
Ran_Gis Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 . recenzja: niecodzienna impresja o dniu codziennym w przekroju bochenka czasu naszego niepowszedniego pro fest!jonalne eS Jolanty zakręcone wersy a astry niech bledną Ran
Jolanta_S. Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo z zazdrości żrą wszystko co popadnie… i dobrze takim! nawet plusy wpieprzają, a to dopiero niestrawność... hi, hi... ;DDD
Jolanta_S. Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tak całkiem zgrabna recenzja :) sama bym na to nie wpadła... dzięki i serdecznie - es jol.
Rekomendowane odpowiedzi