Zjajami_Baba Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze trzy wersy na tak kwintesencja oczadzenia feromonami :D
Witek_Zaborniak Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 z drwiącym uśmiechem zgniotłam w dłoni twoje ostatnie słowo / podoba mi się ten fragment
Nata_Kruk Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 "To koniec".. ten koniec jest ewidentnie wyczuwalny. perspektywa.. ulega twoim oczom... wiem o co chodzi, ale...wylewam z serca....... jeżeli to koniec, warto wylać z całej siebie ;) dlaczego... nad, a nie.. na.. czarne fale włosów,w tym czasie.. tego fragmenciku może w ogóle nie być, wg mnie oczywiście jeśli.. mrok bierze mnie.. to wiadomo, że.. w swoje ramiona Zakończenie zdecydowanie najlepsze Marusiu, pewnie nie po Twojemu, ale tak sobie to czytam... Przepraszam za zamieszanie. Serdecznie pozdrawiam... :) . moja perspektywa coraz częściej zakrzywia się wylewam z siebie całą zawartość słońce już za horyzontem znikam w ramionach mroku z drwiącym uśmiechem zgniotłam w dłoni twoje ostatnie słowo
Marusia aganiok Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Nie po mojemu to to:P Pozdrawiam. Ma,
Marusia aganiok Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że chociaż coś.Zawsze to miło się robi. Pozdrawiam i dziekuję. Ma.
Marusia aganiok Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze trzy wersy na tak kwintesencja oczadzenia feromonami :D Czasem tak jest choć się nie chce aby było. Dobrze, że chociaż tróka "jakotako" Pozdrawiam i dziękuję. Ma.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Dobry wiersz obrazowy tak to w życiu bywa rozstania są ciężkie ale to nie koniec świata. Wylewność zawsze ukoi jest balsamem świadomości serce choć w części zagoi da Ci poczucie pewności. Pozdrawiam serdecznie:)
Marusia aganiok Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Co racja to racja.:) Dobrze że to tylko wiersz. Bardzo dziękuję i pozdrawiam:) Ma.
Rekomendowane odpowiedzi