Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yy...

angello, wiesz chyba jest problem. Bo jak dodam komentarz a potem klikam na "dodaj do ulubionych" to pojawia się błąd:
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

Co innego, jak wejdę i nie dodam komentarza i dodam do ulubionych - wtedy nie ma problemów...

Sam nie wiem :)
Sprawdź to jeśli możesz.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

I nawet wiem dlaczego tak się dzieje.
Nie wybrałeś tematu, tylko kliknąłeś na link "nick, dzisiaj xxxx-xx-xx"
wtedy w adresie przeglądarki pojawia się PID zamiast TID i to powoduje problem.

Pomyślę jak to rozwiązać.

a.
Opublikowano

Przy okazji:

Na pewno zauważyliście, że niektórzy dodają jakiś wiersz do P i inny do Z, prawie w tym samym czasie. Np. shy angel przed chwilą:
http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=14482 - do "Z" dodał(a),

Jeżeli podejmiemy decyzję o przeniesieniu wtedy warto zwrócić uwagę czy na 1 stronie w "P" nie ma już czasami utworu tego autora. Jeżeli jest, to polecam przenoszenie z "Z" do "warsztatu" - tak, aby zachować powagę limitu.

a.

Opublikowano

nawet jeśli utwór nie zasługuje na warsztat?! no trochę to niewporządku moim zdaniem
"powaga limitu"? chyba bardziej chodzi o wizerunek portalu i żeby nie było czepiania się, tak?
no nie wiem...
Opublikowano

Do mnie nic nie przyszło.

A z "powagą limitu" to krótko mówiąc: nie otwierajmy innym furtek do omijania limitu, tj. wstawiania 2 wierszy w czasie krótszym niż limit.
To działa prosto: X wstawia wiersz do P i drugi do Z. Wie, że 99% jego utworów jest wywalanych do P i "tym razem będzie to samo". Moderator wchodzi, czyta, załamuje recę, wciska "przenieść" i mamy dwa wiersze w P, zamiast jednego; w czasie krótszym niż 48 godzin. To jest nie fair w stosunku do pozostałych, uczciwych użytkowników.

Warsztat jest tutaj najbardziej odpowiednim miejscem.

a.
Opublikowano

Do mnie nic nie przyszło.

A z "powagą limitu" to krótko mówiąc: nie otwierajmy innym furtek do omijania limitu, tj. wstawiania 2 wierszy w czasie krótszym niż limit.
To działa prosto: X wstawia wiersz do P i drugi do Z. Wie, że 99% jego utworów jest wywalanych do P i "tym razem będzie to samo". Moderator wchodzi, czyta, załamuje recę, wciska "przenieść" i mamy dwa wiersze w P, zamiast jednego; w czasie krótszym niż 48 godzin. To jest nie fair w stosunku do pozostałych, uczciwych użytkowników.

Warsztat jest tutaj najbardziej odpowiednim miejscem.

a.

A być może jest też tak, że czynią to nieświadomie :) To znaczy: uważają, że ten wiersz do P, ten do Z (gdyż lepszy).
Nie wiem. No jakoś to się dzieje :)

Toteż dlatego wysunąłem propozycję, aby sprawdzać, czy w Petce na 1 stronie jest już jakiś wiersz z tego dnia tego autora.

To oczywiście tylko propozycja taka moja.
Wynik obserwacji.

a.

• Dodaj nową pozycję...