Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Na Dzień Kobiet bezdrożami biegnę do Was tu truchcikiem z serdecznymi życzeniami i z tym cieplutkim wierszykiem. Matce, teściowej i żonie życzę dziś każdej Kobiecie w Warszawie, Pradze, Lizbonie Kobietom na całym świecie. Sąsiadce, siostrze i córce dziś w Dniu Kobiet na Ósmego, koleżance, przyjaciółce, wszystkim Paniom najlepszego. Miły uśmiech czułe słówko i do tego choćby kwiatek, żeby zawsze było zdrówko i długich szczęśliwych latek. Dla Was moje Drogie Panie ślę serdeczne te życzenia, pisząc na szklanym ekranie życzę szczęścia powodzenia.
Ewa_Kos Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Czuję się obdarowana:) Dziękuję więc ślicznie i pozdrawiam z wiosną.:))) E.K.
teresa943 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 już od rana z głębin serca miłym trelem swego wiersza puszczasz bukiet życzeniowy i osładzasz dzień marcowy więc życzenia odwzajemniam uśmiech śląc podziękowaniem niechaj dzień ten da ich więcej i niech Ciebie wielbią panie :)))))))))))) Bolku, najserdeczniej dziękuję. :)))) Ciepło pozdrawiam - Krysia
Oxyvia Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Moc serdecznych podziękowań za te życzenia wierszowe! Dziękuję za pamięć o nas wszystkich! :-)
Dawid Rt Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Przyłączam się do życzeń, jeśli można ;) A wiersza gratuluję autorowi.
złamane skrzydło Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 dzięki za piękne zyczenia, pozdrawiam Bolesławie
Oxyvia Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie. :-)
Marusia aganiok Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Wierszyk zasłużył na uznanie.Taki dzień jest bardzo miły(dla mnie też), tylko szkoda, że raz w roku:P Ma.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo, tylko dla Was przy Waszym święcie:) Pozdrawiam serdecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu ładny wierszowany komentarz dziękuję:) Promyk ciepła w takim dniu bardzo mile jest widziany z uśmiechem idziesz do snu kiedy dzień jest tak udany, Ślicznie Krysiu Ci dziękuję za komentarz tak cieplutki do spania się już szykuję i sen będę miął milutki. Dobranoc miłych snów:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo Oxywio- jakże o Was nie pamiętać:) Dobranoc kolorowych snów:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę zawsze Paniom będzie miło, dzięki za gratulacje. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę, miło mi że się podobają te życzenia. Pozdrawiam cieplutko:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że się podoba ta wierszowana dedykacja dla Pań. Pozdrawiam serdecznie:)))
Nata_Kruk Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Z przyjemnością przyjmę i te życzenia, choć spóźnialska jestem. Panowie, Bolesławie... dobrze, że chce się Wam jeszcze w tym temacie pisać, to bardzo miły gest... dzięki..! Pozdrawiam... :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi też przyjemnie:) Serdecznie pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 dziś Dzień Mężczyzny a więc...po prostu całuję serdecznie - po kobiecemu :)))))) pozdrawiam :))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co tam jakiś Dzień Mężczyzn znów wymyślili ale dziękuję ci Madziu po męsku:))))) Pozdrawiam cieplutko:)))
Rekomendowane odpowiedzi