Mateusz Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz na duży plus...proponowałbym jednak pozbyć się nieco "siwków" - w tytule występuje jeden raz , a potem parę razy w treści wiersza.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Nie umiem napisać niczego sensownego ponad to, że wiersz jest piękny, że wzruszyłam się czytając i oczy zalśniły odbitym światłem... Pięknie! ps. ilość i umiejscowienie siwków wg mnie właściwe :)
agnieszka wawrzyniak Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 długie to...i banalne..chociaż swojskie i takie polskie.. ! agnieszka
anna_rebajn Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Januszu - wiersz snuje się przed oczami obrazy jak przepiękną opowieść. zaznaczyła ci fragment, w którym jest trochę za dużo ciągle i wciąż. Ponieważ twoje pisanie przemawia do mojej wyobraźni - niestety nie potrafię skrytykować Cię mocniej. Pozdr. a
Ran_Gis Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 ' i nawet nie spojrzy w oczy samochodom ' - oczami i chrapami Siwka węszę tu puentę nostalgicznej opowieści. pozdr. Ran
Gość Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Bardzo dobry jak dla mnie. Do powrotów. Pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze traktor, jakieś hasło stachanowskie i socreal zapyziały - jak znalazł :) :)
Ewa_Kos Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 to jest jak fragment opowieści.Los siwka zgrabnie przeplata się z odczuciem Autora.Dla mnie, zwykłego czytacza wiersz stanowi ciekawy ops prawdziwych zdarzeń:))) Pozdrawiam wiosennie i "cukier dla siwka":))) E.K.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 co by nie powiedzieć napisane z pazurem pozdrawiam Jacek
Leszek_Nord Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Januszu, wciąż piszesz ten sam wiersz, a ja wciąż czytam go ze wzruszeniem. Pozdrawiam. Leszek.
Agata_Lebek Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Pozwoliłam sobie na małe szaleństwo ;) słonecznym szlakiem pszenicy testament garbatego cienia wciąż jeszcze nie nadążam za sobą ciągle się oglądam jakbym chciał powrócić tam gdzie czas pachnie wciąż jak mięta ...
jacek skraba Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przynajmniej tyle polskiego w polskim krajobrazie - pięknie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi