-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Bożena De-Tre Tęsknota to chyba najbardziej złożona ludzka emocja. Piękna i okrutna. Tnę dni nożem bez ostrza, nic nie krwawi, wszystko boli. Oddycham twoim brakiem, jakby powietrze było karą. Każda minuta to zwierzę, które gryzie mnie tam, gdzie zostawiłaś echo. Nie wracaj. Tylko wtedy będziesz wieczna. Ukłony. -
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@beta_b... Beatko, tekściki, 'nietekściki'.. masz w wielu swoich.. rymowanka.. to tak, jakbyś sobie samej umniejszała. A życie.. hmm.. nie mamy wpływu na to, co zrobią inni, ale możemy mieć "pieczę" nad naszymi wyborami oraz reakcjami na gorsze, czy lepsze sytuacje, jakie nam los niesie. Największe bagienko, robią nam polEtycy, co może mieć wpływ na stan niektórych ludzi. Osobiście staram się już tym nie przejmować, bo mnie słuchać na pewno nie będą.. :)) Miłego wieczoru.... :) -
Przez wierszyki · Opublikowano
W tytule mogłaby być zwykła poduszka. Lato we dwoje, i w niewygodę ;) PzdrZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
Pod_uszka To co mamy, znów ucieka, lekko skapryszone, a ja lubię aurę lata, gdy naburmuszone. Złotodajną kulę niesie nad zmarszczką jeziora, dodam swoje - cóż po jednej - kiedy tafla woła. Biorę kajak - przecież znasz mnie - złego licho nie zje i nieważne, że pagaje, dobry mały dreszczyk. Gdy po rejsie wyczerpana, do twej klaty przylgnę, czule szepniesz - a pod uszka, węża boa przyjmiesz ? lipiec, 2025
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne