Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ładnie - na czasie   

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

przyniósł miłosierdzie tym których ukochał część zrezygnowała inni w dziękczynieniu proszę Panie z nami na zawsze pozostań   już nie ma narodów przez Ciebie wybranych ogrom grzechów ciężarem ludzkość dziś przytłacza w miejscach świętych wzywa wciąż Niepokalana narody się budzą czy będzie inaczej   pozdrawiam
    • światło czuję w każdej komórce moje palce - ćmy   I am? I phone
    • @Corleone 11 Oczywiście, że mi się podoba ciąg dalszy. Sytuacja się rozwija i budzi ciekawość co będzie dalej. Jedno tylko moje małe spostrzeżenie - bardzo dużą uwagę skupiasz na dłoniach bohaterów. Czy nie za często? Taka moja wizja Czytelnika. Pozdrawiam serdecznie:-)))
    • morze    nieskończoność zaprasza  przenosi do wspomnień  ślady zmyły fale a my  my spacerujemy  w myślach  horyzont się nie zmienił  orzeł pod molem rozwinął skrzydła  czeka na foto  na nas    jutro spotka  nie tylko myśli    4.2025 andrew  Kołobrzeg jest taki…  
    • Pewien majętny buddysta z Ljubljany zbierał posążki Siddharthy Gautamy. Pieścił tak on je, aż dostrzegł ironię: "Jak do nich wielce jam przywiązany!"    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...