Jolanta_S. Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 naiwne wariatki w stokrotkach w liściach akacji wyliczają wciąż od nowa kocha nie kocha bawią się w pasjanse szukając szczęścia u wróżki śpią z pluszowym misiem starym wytartym futerkiem któregoś dnia stracą nadzieję a wtedy wszystko może się zdarzyć
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 No tak, wtedy wszystko może się zdarzyć. Fajnie Jolu.
Jolanta_S. Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan, Prawda i tylko prawda - wtedy wychodzi sukces. Bardzo dzięki, że wpadłeś :) Serdecznie - Jola.
Elea Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Byłaby z wiersza raczej miniaturka, ponieważ uważam, że tekst mógłby obyć się bez kilku jego fragmentów, np. [quote]w stokrotkach w liściach akacji oraz [quote]szukając szczęścia u wróżki Oczywiście nastąpiłaby konieczność modyfikacji drugiej części drugiej strofy. Z ostatniej zwrotki ostatni wers jawi mi się zbytecznym dopowiedzeniem. Pozdrawiam - E.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 któregoś dnia stracą nadzieję i cnotę,czego nie mogę powiedzieć o wierszu- Jolu,jest coraz lepiej pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 przypomniałaś mi Jolu stary bestseller a nawet dwa ;)) ale zastrzegam, to żaden przytyk do wiersza :) Pozdrawiam. ://agryppa7.wrzuta.pl/audio/5YRsUR9PrP1/kryska ://franzmauler.wrzuta.pl/audio/4XZE6ib6twF/jan_kaczmarek_-_stara_panna_basia oczywiście - http przed oczkami.
Ran_Gis Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 - taki wiersz z futerkiem na luty to coś ! zziębnięty smutnie Ran
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oraz [quote]szukając szczęścia u wróżki Oczywiście nastąpiłaby konieczność modyfikacji drugiej części drugiej strofy. Z ostatniej zwrotki ostatni wers jawi mi się zbytecznym dopowiedzeniem. Pozdrawiam - E. jest co stworzyłam i nie będę modyfikowała. jeśli się nie podoba trudno. pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janusz, aleś dał czadu, miło mi czytać takie komentarze. Tobie nic nie umknie, masz sokoli wzrok :) dziękuję za pochwały - mobilizują do lepszej pracy... serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem dobrze przypomnieć sobie stare dobre przeboje HAYQ, jasne przed oczkami, zaraz posłucham... i żaden przytyk oki :) serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ran, wytarte stare futerko jest mocno perwersyjne. dobre na zimę i na smutek! bym przytuliła zmarzlaka, ale przez ekran nie potrafię, może intuicyjnie się da... serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ani zimno, ani ciepło - tak lubię :) Pozdrawiam - Jola.
Marlett Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Wiersz nieco filuterny, z dawką ironii , lekki jak wytarte misia futerko :) PozdrawiaM.
Jolanta_S. Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett dziękuję za poczytanie i ślady :) Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Mateusz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 jolu , może lepiej niz dawniej , ale jeszcze setki mil przed tobą - czy nie warto zaprzestać sie męczyć
Jolanta_S. Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naucz się poprawnie pisać, a potem zastanów czy warto...
Rekomendowane odpowiedzi