Vica Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 nie ułatwiasz mi dni gdy mam puścić rękę ty również może gdybyście nie byli tak nadzy tak żywi trzasnęłabym drzwiami szukając własnych ścian tu wszystko co znam krzyk o świcie on pijany gra kolejny atak ona pluje w twarz i modli się by żył choć nie wierzy nie ma sił wierzyć jemu i temu tam od niebieskich zastępów sucha ta miłość suche gałęzie w słońcu gdzie każda iskra powoduje zapłon nie uciekniemy nie chcąc na suchym niebie znajdę kiedyś dom cichy szum chudych lat i was tam nie zabraknie
Ela_Ale Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Mocno! Najsmutniej było mi przy trzech ostatnich wersach, bo tak to bywa. Nie daje się wymazywać. Jak w matematyce - prawie pewnik, tyle, że pisany na człowieku. Pozdrawiam serdecznie. E.
Dawid Rt Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Podoba się, dobry wiersz, ze świetnym tytułem, choć ostatnia strofa nie do końca potrzebna. " Just gonna stad there and watch me burn ... " skojarzyło mi się ;-))
Zjajami_Baba Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ty masz melodie do tych tekstów? ten mi się nie podoba, ma moc zaimków i jakoś mi przypomina teksty WILKÓW, których nie lubię właśnie za zaimki, choć one czasem ratują melodię pozdrawiam:)
Vica Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marku:) pozdrawiam vica
Vica Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bywa niestety, dziękuję Elu kłaniam się vica
Vica Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się że się, ale ostatnia strofa ostać się musi, dziękuję za czytanie Dawidzie pozdrawiam klaudia
Vica Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem próbuję to zanucić, ale średnio to wychodzi, umiem z resztą tylko pstrykać palcami i nie gra to dobrze ze słowami;) a co do zaimków to coż, też nie jestem fanką, ale w tym wierszu nie dałam rady ich uniknąć, maybe next time:) pozdrawima klaudia
Baba_Izba Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Przy "pluję" chyba nie jest potrzebny ogonek (pluje)? Ciekawy tekst, w przedostatniej zwrotce "wasza", można bez uszczerbku dla wiersza się pozbyć. Pozdrawiam mile - baba
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Bardzo mi się podoba, nabiera rozpędu w miarę czytania. Naprawdę bardzo dobry:)
Vica Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a faktycznie nie zauważyłam, dziękuję za wskazówkę skorzystałam:) cieszę się że ciekawi pozdrawiam ciepło klaudia
Vica Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezmiernie się cieszę i serdecznie pozdrawiam:) klaudia
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Mnie także tytuł bardzo pasuje, treść mówi to co trzeba, jest dobrze. Pozdrawiam... :)
Vica Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie że dobrze, dziękuje za wizytę pozdrawiam serdecznie vica
Rekomendowane odpowiedzi