Er Xman Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Wbrew kazuistyce - klauzulą generalną, dyspozycję normy reguluj życia pięknem. Pomiń sankcje, obejmij sam siebie amnestią, by wers Twojego życia nie stał się ustępem.
Er Xman Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Sory, ale mam sesje na prawie teraz i mi korba odbija od nauki, także napisałem coś branżowego ;) pozdrawiam Wszystkich i trzymajcie kciuki :D
adam_bubak Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, ściąga już, jak widzę, jest :D
Pan_Biały Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakaś def. jest?, bo z wierszem to się tylko minęło w windzie co najwyżej r
Sztacheta Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Branżowcy docenią! :) Powodzenia na sesji Sztacheta
Nata_Kruk Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Xman... rozumiem trudy - sesja - kobra zdarza się, że odbija bo - sesja - zaczynam "zatrzaskiwać" kciuki, dla Twojej sesji. Pozdrawiam... :)
Zjajami_Baba Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmyślne :)
Rekomendowane odpowiedzi