Kaliope_X. Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 bo widzisz, życie w listach nam się ułożyło z niedawnych słów jesienią zapisanych na później - teraz znów rozczarowanych w kolorach zdarzeń - miłość odłożyło bo widzisz, w świecie naszych dróg ukrytych nie mogą wyschnąć krople oczom miłe choć gorzką prawdą okupioną siłę znalazłam - snów letnich kilka nieprzeżytych jeszcze.
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze mówiąc to przytoczone motywy nie przyciągają. To wszystko już było. Pozdrawiam.
janusz_pyzinski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 nieporadne rymy,zagubiony rytm, banalna treść - słowem -do poezji daleko
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 I mi się właśnie ten rytm potknął gdzieś w połowie pierwszej strofy; tym bardziej ciężko było mi spojrzeć życzliwiej na treść...
f.isia Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bzytkie... :(
H.Lecter Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pani nie pisze poezji, pani poezjuje - z marnym skutkiem...
Rekomendowane odpowiedzi