Agata_Lebek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęka mi opadła na Ziemię ;)) Ty to umiesz wyszperać, na mojej liście ulubionych zajmuje pierwsze miejsce jak na razie to Stand By Me Posłuchajmy jeszcze raz !; www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM P.S. Absolutny numer 1 ! Do sygnaturki :)) Dzięki serdeczne :*
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Trochę gitarzenia, i to jedzie country a ja podobno nie lubię. www.youtube.com/watch?v=RcJbj-A2JXg&feature=related
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 I zmiana beczki. www.youtube.com/watch?v=XNvl19RDqbI&playnext=1&list=PL42B30AB449B9A4E5
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Znacie? To posłuchajcie. www.youtube.com/watch?v=F5N35kQAPv0&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Pawdziwa uczta Krzyś, nawet Konrad zachwycony; Z wiadomej beczki: www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08 www.youtube.com/watch?v=I23Bkk92124 :)))
Agata_Lebek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Suplement :) www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0
Sam jeden Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zestaw co najmniej udziwniony, ale co tam, niech leci :) Najsamprzód, dawno tu nie słyszany Marek G. www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=BF&list=PL45B42C02A2A93FE7&index=11 Następnie U2: www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI&feature=BF&list=PL45B42C02A2A93FE7&index=7 Guns'n'Roses: www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE Radiohead: www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk Procol Harum: www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA&feature=BF&list=PL45B42C02A2A93FE7&index=15 Lenny Kravitz: www.youtube.com/watch?v=zLDIcIrZO8Y&feature=BF&list=PL45B42C02A2A93FE7&index=35 Na koniec, instrumentalna wersja Ticket To The Moon - w sam raz dla mnie, bilet w jedną stronę :)) www.youtube.com/watch?v=goxMBU5pHJU sorry, że zająłem tyle miejsca :))
Bachencja_S. Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 www.youtube.com/watch?v=PnkJVL76dnQ :)))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Jakoś dawno nie było nic Radiohead. www.youtube.com/watch?v=12TbigLk3Vo&feature=fvwrel
Agata_Lebek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tak mało ? ;)) Marek Grechuta - Ocalić od zapomnienia www.youtube.com/watch?v=de0H_WqxZIQ U2 - Beautiful Day www.youtube.com/watch?v=3V8nu6e8eFY Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA ELO - Showdown www.youtube.com/watch?v=SrmIAYSgQwo Marillion - Emerald Lies www.youtube.com/watch?v=j-XPNZxA7Mk cdn ;))
Anna_Myszkin Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 To tak na wyciszenie dnia w nawiązaniu do Marillion: www.youtube.com/watch?v=DGCa8BHIz18 Dobrej nocy :)
Sam jeden Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobranoc, wielowymiarowych snów :) www.youtube.com/watch?v=dcnd55tLCv8
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Ładnie, Samie, zanuciłeś :) A mnie, po lekturze wiersza GAgatki z W, nasunął się pewien filmik: www.youtube.com/watch?v=gv7y4W9p3SM Miłego dnia :)
Sam jeden Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cholera, rozwaliłaś mnie tym filmikiem, Beato, bo nie dalej, jak cztery dni temu też go oglądałem i chciałem wkleić, ponieważ treści w nim zawarte są zgodne z moją percepcją, ale pomyślałem, że mnie zjedziecie, jak go zapodam :) Lecę, później coś tam wkleję :) Miłego!
Sam jeden Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Wklejam, bo północ :) www.youtube.com/watch?v=vGNj34GSjs4
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cholera, rozwaliłaś mnie tym filmikiem, Beato, bo nie dalej, jak cztery dni temu też go oglądałem i chciałem wkleić, ponieważ treści w nim zawarte są zgodne z moją percepcją, ale pomyślałem, że mnie zjedziecie, jak go zapodam :) Lecę, później coś tam wkleję :) Miłego! Nie, raczej za pokazanie czegoś, co ma swoich wyznawców (fakt, filmik upraszcza filozofię), nikt by Cię nie zlinczował ;) Coś bardziej na świtanie - Sigur Ros: www.youtube.com/watch?v=zgEGVKwURKc&feature=related
Sam jeden Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cholera, rozwaliłaś mnie tym filmikiem, Beato, bo nie dalej, jak cztery dni temu też go oglądałem i chciałem wkleić, ponieważ treści w nim zawarte są zgodne z moją percepcją, ale pomyślałem, że mnie zjedziecie, jak go zapodam :) Lecę, później coś tam wkleję :) Miłego! Nie, raczej za pokazanie czegoś, co ma swoich wyznawców (fakt, filmik upraszcza filozofię), nikt by Cię nie zlinczował ;) Coś bardziej na świtanie - Sigur Ros: www.youtube.com/watch?v=zgEGVKwURKc&feature=related Ale ja wciąż lubię ciemność :) www.youtube.com/watch?v=bzS2Vug-esA&feature=fvst
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Faza Delta się poleca: www.youtube.com/watch?v=3YtjooV-9OQ&feature=related Dobrołnoc ;)
Agata_Lebek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Serdecznie dziękuję za wszystkie linki muzyczne i zapraszam na dalszy ciąg na topie ; Na zakończenie tej części Red Box - Hurricane www.youtube.com/watch?v=WtLKr49MPXw :))
Rekomendowane odpowiedzi