Duks Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 miałem dzisiaj wielką wenę napisałem kilka wierszy lecz co jeden głupszy słabszy ten tu teraz jest najlepszy nie dlatego że jest świetny rymowany sylabiczny… a dlatego że ujawnił kiepski warsztat poetycki i tak ten króciutki wierszyk tą konkluzją mnie napawa wena weną a pisanie to zupełnie inna sprawa
Magda_Tara Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 miałeś wenę?? to ta moja ta o której ci mówiłam! gdzieś się szlaja od wieczora do południa rano przyśnie na zydelku łap ją, Duksi i nie puszczaj! wena to skarb rzadki kruchy jak serducho piernikowe smaczny wonny aromatem korzonkowym nie! korzennym! :* ślicznie, Duksi o sobie - mrugając okiem! mnie się podoba :D Andrzeju.
Duks Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Madziu. Dobrze odczytałaś.
Duks Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Szanowni Państwo. Coś dziś jest nie tak z orgiem. W 7 wersie pojawiła się spacja „dla tego”, której nie ma w oryginale. Próby naprawy są na razie niemożliwe. Problem bazy danych. Jak tylko wszystko wróci do normy poprawię.
Dawid Rt Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złośliwość rzeczy martwych ;) A puenta w dychę! Pozdrowienia
Duks Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Złośliwość rzeczy martwych ;) A puenta w dychę! Pozdrowienia Faktycznie - Złośliwość rzeczy martwych. :) Dziękuję za wizytę, czytanie i za: „A puenta w dychę!” Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Świetna konkluzja :))) Wszystko na swoim miejscu :))) Taka prawda :)))) Brej nocki :))
krzysztof marek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się pod tym. prawda :) pozdrawiam Andrzeju.
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 puenta nas obnaża, ale taktobywa :) jakże ciężko te dwie rzeczy połączyć ja też się podpisuję, pozdrawiam Duksie Grażyna :)
eliza2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziemy ci chyba wszyscy po kolei przyznawać rację...dobra puenta, pozdrawiam
Duks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję Agatko. Choć może powinienem płakać. ;) Pozdrawiam, Andrzej
Duks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się pod tym. prawda :) pozdrawiam Andrzeju. Witaj Krzychu. Dziękuję za czytanie i pozostawiony komentarz. Niestety tak to bywa. :) Pozdrawiam
Duks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie nie tak łatwo przelać myśli na papier. Tzn. tak, aby było to dobrze napisane. Bardzo dziękuję za pochylenie nad wierszem i za komentowanie. Pozdrawiam, Andrzej
Duks Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będziemy ci chyba wszyscy po kolei przyznawać rację...dobra puenta, pozdrawiam A przyznawajcie. Chociaż…. ;) Dziękuję za wizytę i za pozostawiony komentarz. Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ale to fajne! Miałabym zastrzeżenia do "napawa" - bo trochę nie to znaczenie...i nie ta składnia, bo "napawa" coś czymś, nie zaś coś do czegoś... ale zaraz coś zaproponuję:i tak ten króciutki wierszyk dziś konkluzją mnie napawa i już jest dobrze. Cieplutko, Andrzeju. Podobasie dwa. Para:)
Marek_Dziekan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Przeczytałem z przyjemnością. Napisane lekko, pogodnie z uroczym dystansem do własnej twórczości.
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Też składam podpis pod wierszem, bo pełna zgoda po mojej stronie z tym, co napisałeś. Lekko się czyta, tylko ten jeden drobiazg, o którym napisała Anna P., uwzględnij, proszę, a będzie idealnie. Pozdrawiam :)
Duks Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu. Bardzo dziękuję za czytanie i za:„Ale to fajne!” , „Podobasie” Co do Twojej uwagi – masz rację. Co prawda spotykałem się ze stwierdzeniem napawa do, ale faktycznie nie brzmi to najlepiej. :) Jeżeli chodzi o Twoją propozycję poprawki, to chyba nie skorzystam, ponieważ w pierwszym wersie mam dzisiaj. Wiec dziś i dzisiaj mogłoby być niestrawne, ale przemyślę. Może tak:i tak ten króciutki wierszyk tą konkluzją mnie napawa Ale jeszcze pokombinuję i może coś wymyślę. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam, Andrzej
Duks Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i miły komentarz. Pozdrawiam
Duks Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ten drobiazg do poprawy. Dziękuję za wizytę i pozytywny odbiór. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi