@Tectosmith Tytułem polemiki polecam łaskawej uwadze mój wiersz zatytułowany ,,Wnętrza drewnianych kościołów…" Pozdrawiam!
@hollow man Serdeczne dzięki za ciepły komentarz! Jako że jestem raczej szczerym i prostodusznym człowiekiem a widok Krzyża zawsze budził we mnie ufność, tym łatwiej było mi otworzyć tutaj przed Wami całe swoje serce… Pozdrawiam!
@Berenika97 Bardzo dziękuję Ci za tak wyjątkowy i ciepły komentarz... Sądzę że w takich skandalicznych przypadkach każda forma sprzeciwu (choćby szczery prosty wiersz) jest jak najbardziej wskazana... I bardzo przepraszam za tak spóźnioną odpowiedź, ale niespodziewanie musiałem cały ostatni tydzień spędzić poza domem... Pozdrawiam Najserdeczniej!
@violetta w ogóle tego nie neguję, a czasami nawet sobie współczuję, że nie mam czasu schować się pod kocykiem i trochę się boję, tego momentu, że kiedyś być może, będę go miała i jak i czy siebie, wtedy odnajdę, pod tym kocykiem :)
@hania kluseczka jesteś energia w kosmosie, przecież każdy jest inny, mamy swoje życie, prewencje, a ja lubię takie domowe zacisze. Fajnie, że trzymam z rodziną:) choć mam małe grono znajomych:)
Rekomendowane odpowiedzi