teresa943 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 gdy patrzysz tak wyraziście bez wahania chcę karmić apetyt śmiałym falowaniem aparycji roztańczyć egzotykę na podniebieniu chłonąć zapach goździków w twoim logo uwielbiam szał improwizacji z pieprzem i wanilią od święta i na co dzień gotuj stanowczo na ostro – słodko doprawię kobiecą ikrą
Oxyvia Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Romantyczna kolacja z zapowiedzią gorącego dalszego ciągu. Bardzo fajnie napisane. :-)
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 Przy świecach - można i w Święta tak improwizować, w domu lub na imprezie, chłonąc pieprz z wanilią bądź jeszcze inne smaki doprawione Twoim wierszem. Niby kulinaria - a jednak coś dużo, dużo więcej! Smacznie, zapachowo,uroczyście z domieszką erotyki! Serdecznie pozdrawiam - baba
Fly Elika Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 śliczne i aromatyczne Krysiu, jak zawsze :). Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 śliczne i aromatyczne Krysiu, jak zawsze :). Pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 ...trochę pieprzu, ciut mięty... mniam:) Można tak sobie popichcić przy świecach. Pozdrawiam:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 jeśli tyle ikry co w wierszu - to takiemu pozazdrościć ;-) Oczywiście OK .
Zjajami_Baba Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 "karmić apetyt śmiałym falowaniem aparycji" - świetne:) lubię motyw gotowania z panem w tle:)
krzysztof marek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 po Twojowemu Krysiu. niemniej mam takie wrażenie, ze ten sam "przekaz" umiejscawiasz w różnych realiach. czy to źle..? myślę że nie, niemniej ciut brakuje mi innego spojrzenia w Twoim pisaniu. a tutaj, zgrabnie, sprawnie ale jak dla mnie bez "aparycji" w 3 wersie ;) pozdrawiam Krysiu.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 W wierszu można się zanurzyć, można wejść i pozostać. Z przyjemnością... pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 prześwietny erotyk, Krysiu; jak ja się w nich kocham... ;) i twój taki nawet bardzo od kuchni... krwisty :))) baaardzo na TAK! pozdrawiam ciepło, Grażyna :)
Pan_Biały Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 dla mnie wiersz zaczyna się od drugiej strofy - tam mam wszystko podane na tacy r
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Oxy! :-) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Izo! Jak zwykle wczytujesz się "aż do dna". Jak ja to lubię!!! Dziękuję serdecznie. Cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Eliko. Cieszę się, że "poczułaś" aromat. Serdecznie dziękuję. :-) Ciepło pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie pichcenie z ...ziołami w tle :) jest najsmaczniejsze. Dziękuję. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak widać uwielbiasz "ikrę" :) - "on" (znaczy się peel) też lubi... Dziękuję. :-) Serdeczności Cezary- Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, przyprawianie i degustacja "z panem w tle" inspiruje :) dziękuję Babo Z... :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różne realia jak to w życiu, ale pewne relacje powtarzają się, więc też myślę, że nie ma w tym nic złego; inne spojrzenie? być może jeszcze się "narodzi"...zobaczymy, tymczasem jest jak jest...nawet z "aparycją" skoro niektórym Czytelnikom wiersz "przypadł"; dziękuję, Krzyś :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Dorotko...już od progu :) miło, że "weszłaś i pozostałaś"...z przyjemnością. Dziękuję. :-) Serdeczności - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi