JacaM Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 on trzepie konia myśląc o niej a ona się wykrusza z piżamy ona się ślimaczy myśląc o nim a on spływa pod palcami to całkiem przyzwoite nastolatki mniej przyzwoicie on wykruszałby się ze ślimaka i jeszcze mogłoby się coś urodzić tak mówi w hipermarkecie sufler we mnie
Wanda Szczypiorska Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Obsesja jakaś?
dzie_wuszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 ładna formuła "a ona się wykrusza z piżamy", bardzo ładna od razu mam taki czuło-ironiczny obraz w głowie :)) a cały wiersz? a bo ja wiem? nie jestem mu przeciwna, czegoś mi w nim zbyt duzo, ale w mojej głowie ma przyzwolenie na bycie jakim jest. taka z lekkim uśmieszkiem, lekkim przekąsem, lekką zazdrością nawet błyśnięta chwila refleksyjna z szerokim tłem pozdrawiam :)
Marysia Wróbel Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Fajne, fajniste! MW
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Proszę o wyjaśnienie zapisu "on trzepie konia". Z mojej wiedzy wynika, że konia można wyczesać zgrzebłem.
dzie_wuszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że to zależy, jak mocno zakurzony jest koń. jeśli tylko trochę, można go wytrzepać, jeśli mocno, to już raczej zgrzebło :]
WiJa Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że to zależy, jak mocno zakurzony jest koń. jeśli tylko trochę, można go wytrzepać, jeśli mocno, to już raczej zgrzebło :] Albo na odwrót. Jeżeli bardzo zakurzony, to pomoże tylko trzepanie.
dzie_wuszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że to zależy, jak mocno zakurzony jest koń. jeśli tylko trochę, można go wytrzepać, jeśli mocno, to już raczej zgrzebło :] Albo na odwrót. Jeżeli bardzo zakurzony, to pomoże tylko trzepanie. a to nie wiem, aż tak to się nie znam :]
Marek Konarski Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 tak mówi w hipermarkecie sufler we mnie Eee tam, sufler... ;) Gdyby naprawdę był poptrzebny, wiersz by nie zaistniał -sytuacja byłaby niezauważona, jak tysiące innych, dziejących się wokół nas...
Marek_Stasiuk Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że to zależy, jak mocno zakurzony jest koń. jeśli tylko trochę, można go wytrzepać, jeśli mocno, to już raczej zgrzebło :] Może są jakieś trzepaczki do koni? Wiesza się konia za..... klamerki na lince i jeb jeb, trzepie się go :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wypowiedź w powyższej kwestii proszę dodatkowo samego autora.
JacaM Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wypowiedź w powyższej kwestii proszę dodatkowo samego autora. a jak napiszę że wali gruchę albo struga Rafałka to będzie ok? pozdr:-)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 A tak, jest ok! wiersz skierowany do wąskiego grona odbiorców, podparty kolokwializmem, którym autor sam sobie dodaje animuszu, tylko dlaczego na forum poetyckim? proponuję ustronne miejsce i do dzieła! ps. koni radzę w to nie mieszać - kopią ;) :)) !!
JacaM Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rodzenie koni to jest zaiste osiągnięcie dla wąskiego grona:-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 mówiąc szczerze nieźle się ubawiłem czytając... komentarze :))) pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi