a.z.i_xxx Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Czy to przyzwyczajenie, czy długi związek. A może miłość, sklejenie dusz. Sam nie wiem co czuję. Wystawiam Cię na próby które są chorymi myślami. Ciekawe kto je rozgrzeszy?
H.Lecter Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 A może miłość, sklejenie dusz. Podobnie bywa z rozgotowanymi kluchami... ;) Kosz.
dawniejbezet Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 "Cie"...cie choroba - mawiał sołtys Kierdziołek. (kto to jeszcze pamięta?)
juliajaz Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy czytaniu kolejnych utworów zadaję sobie pytanie - czego ja szukam w poezji? No to szukam poprawnie napisanych wierszy, bez literówek, które mnie osobiście dobijają. O ile dopuszczalne są w komentarzach o tyle w wierszach nie. Czego jeszcze szukam - niebanalnych myśli, historii opowiedzianych wierszem, jakiejkolwiek akcji. W powyższym tekście tego nie ma, za to jest wszystko to, czego nie lubię...
Piotr_Płoszaj Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Liryczny banał... Serdeczności, Piotr
Rekomendowane odpowiedzi