Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 wiersz wypunktowany ale mnie to nie przeszkadza czytał się dobrze r
Marek Konarski Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wypunktowania, to jak ciągły ruch pojazdów (możliwości), który nagle ustaje na "czerwonym świetle"... Dziękuję. :)
Judyt Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 mnie się podoba, szczegolnie ta linijka co czasem " robi się wierszem" ukazująca niestety prawdę, puenta zaś to swoiste cierpienie i raczej już odniesienie osobiste J. serdecznie Marku
Marek Konarski Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 świetny wiersz . Ten z gatunku , o których mogę : szkoda , że nie mój ... Wielkie WOW i oby takich między palcami jak najwięcej ;-)
Marek Konarski Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi