Zjajami_Baba Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 sunia suniarum daj się ponieść słowem rozrzutnej nie zbieram ich szuflą dłoni myślisz że jadasz mi z ręki to imaginekologia ...
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 sunia suniarum - fajne i zbieranie szuflą dłoni też:) Pozdrawiam:)
Zjajami_Baba Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, o Pociąg ająca:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, o Pociąg ająca:) Boże, przeczytałam Pociąg zająca:) h ttp://bialalokomotywa.wrzuta.pl/audio/49Tg4gMiQZ9/andrus..._poniedzielski..._goscie_-_..._wszyscy_jestesmy_zajacami_maria_czubaszek
Zjajami_Baba Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się ogromnie, że cię zainspirowało:) pozdrawiam! aaa, nigdy tak nie jeździłam z żadnym, co najwyżej motorkiem, jednak wyszło kiepsko mimo mojego czarnego kociego stroju co miał dobrze pasować - zabrakło benzyny... :)
Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoja wyobraźnia słowna przyprawia mnie o wzwód to jest zawrót głowy;))) r
Zjajami_Baba Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twoja wyobraźnia słowna przyprawia mnie o wzwód to jest zawrót głowy;))) r najlepsza recenzja, jaką w życiu czytałam:D dziękówka:D
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, tak , świetna gra słów
Witek_Zaborniak Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 naprawdę podoba mi się! :)
Zjajami_Baba Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli jesteś imaginekologiem:) pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi