Agata_Lebek Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla Ciebie ode mnie :) www.youtube.com/watch?v=mpNWpPzUMKI Dziękuję! Aby dorównać pod względem zgrabności męskich nóg: ;)! www.youtube.com/watch?v=sVBu5ou9n90 :) www.youtube.com/watch?v=0ApngiyMbms
Bachencja_S. Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Dawno nie wpadałam tu na dłużej...... :) Wybaczcie, czasu trochę mało było.... Może znacie : www.youtube.com/watch?v=yo7EqBBmq1A&feature=related www.youtube.com/watch?v=V_eOmvM-4zc Wpadłam na nią przypadkiem i......zastygłam z otwartą z wrażenia buzią.... A potem sobie przypomniałam, że mogę tutaj zapodać. :) Pozdrawiam Lubiących Herbatę.
Agata_Lebek Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że jesteś :) No bo kiedy jak nie w piątek ;)) Wstrzeliłaś się wzorcowo. Z niedawno odkrytych też to; www.youtube.com/watch?v=rXwAEV5AQRM
Bachencja_S. Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Jeszcze dwa : www.youtube.com/watch?v=2EIeUlvHAiM&feature=related www.youtube.com/watch?v=GF6kBNLTvaU&feature=mfu_in_order&list=UL Posłuchałam Antony'ego... Jestem pod wrażeniem! Pewnie wiesz, że właśnie wyszła nowa płyta. Warto się z nią zapoznać, jak sądzę... www.youtube.com/watch?v=bsZiL93PoL4&feature=related Zrobię to. :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Jeżeli Antony to koniecznie z koncertu. ;) www.youtube.com/watch?v=jP_QITG22do&playnext=1&list=PL2BB16F0B9D2D21DB&index=49
Agata_Lebek Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najlepszy fragment tekstu z "Rabbit Heart":This is a gift it comes with a price Who is the lamb and who is the knife Midas is king and he holds me so tight And turns me to gold in the sunlight :) Na przemian z Antonym i Cohenem ;))) www.youtube.com/watch?v=1MDlMdu2gjw www.youtube.com/watch?v=AEzRXjg1rYE
Agata_Lebek Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))) Kiss My Name ;) www.youtube.com/watch?v=ZbwAYWZQ0bs ;P
Dorota_Jabłońska Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 JESTEM! :)) www.youtube.com/watch?v=kmD70TnzL9A !!
Agata_Lebek Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) !!! ;)) www.youtube.com/watch?v=qG24X45H11w www.youtube.com/watch?v=1EEzsKfS88I
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 A mnie się nasunął kawałek za sprawą adama bubaka, a raczej puenty z Jego wiersza: www.youtube.com/watch?v=lq54j47PVY0 Można tańczyć w ramach protestu ;))
Agata_Lebek Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w ramach protestu Cinevox Epic Freestyle ;)) www.youtube.com/watch?v=zrIkYSyD6ac
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w ramach protestu Cinevox Epic Freestyle ;)) www.youtube.com/watch?v=zrIkYSyD6ac Tango z testosteronu kurzem, (w zębach;), donoszę: www.youtube.com/watch?v=FFzk_MX1DCo&feature=player_embedded
Agata_Lebek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja w ramach protestu Cinevox Epic Freestyle ;)) www.youtube.com/watch?v=zrIkYSyD6ac Tango z testosteronu kurzem, (w zębach;), donoszę: www.youtube.com/watch?v=FFzk_MX1DCo&feature=player_embedded UL!:) www.youtube.com/watch?v=-uzsjcy94Gs ;)))
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak tak, to tak - do zatańczenia się, Agaś :)) www.youtube.com/watch?v=9KBgg-hrtyo&feature=related Buenas ;)
Agata_Lebek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. UL i mistrzowstwo świata (!), to jest lepsze od saxu ;)) www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk
Agata_Lebek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 !♫:) www.youtube.com/watch?v=vTj4XDKXK_g
Agata_Lebek Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 ♫ :) ♫ :) ♫ :) ♫ :) www.youtube.com/watch?v=ENBX_v1Po1Y www.youtube.com/watch?v=qUpgk1t0cIw ;)))
Dorota_Jabłońska Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Elo! ;) www.youtube.com/watch?v=bs2qCA53i10
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Był Antony, teraz Antonio. www.youtube.com/watch?v=8rPci6ddBOU
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 I dalej filmowo www.youtube.com/watch?v=AISphWueZdI&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi