teresa943 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 nie wiem co mi dziś napiszesz w pakiecie ulubionych może kilka słonych kropli z ogniem pieprzu na języku rozwiń wszystkie wredne licha w gorzkich żalach wchłonę całą szczerość bez wahania wyślę gratis jeśli zechcesz dodam słońce
Oxyvia Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Byłam, czytałam, jak zwykle. I znowu ładne. :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 jak wyżej :) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 poczytałam, wiersz z nadzieją otuchą J. serdecznie
Bolesław_Pączyński Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja Tobie dziś napiszę w Twym pakiecie parę słów stukam cichutko w klawisze dobry wiersz Twój, tkliwy znów. Serdeczności:)
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Oxy, za obecność, czytanie i podobanie. :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Sylwestrze :-) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grunt to nie tracić nadziei dziękuję Judyt :-) cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja Tobie dziś napiszę w twym pakiecie parę słów stukam cichutko w klawisze dobry wiersz Twój, tkliwy znów. Serdeczności:) usłyszałam Twe stukanie ukojona ciszą tkliwą ślę radosne dziękowanie że tak często tutaj bywasz dziękuję bardzo :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 może kilka słonych kropli z ogniem pieprzu na języku :* :)) zawsze słońce
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 siła moralnego zwycięzcy :-) A niech mu i cały Układ Słoneczny ;-)
teresa943 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie jak pogoda...zmienne jest, lecz ważne, by oczekiwać słońca nawet wbrew i pomimo :) dziękuję, Madziu :-) buziak!
teresa943 Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a niech mu tam ... dzięki Cezary :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi