Amator Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Budzący się świt Znikły płonące żagwie Na kocich oczach
asher Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 obrazek z mojego domu :)
Ona_Kot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 hailu? wiem, to literówka ale ile z tego radości hahaha pozdrawiam a wierszyk niezgorszy
Amator Opublikowano 5 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Kot bardzo dziękuję --owszem literówka-zdaża się szczególnie w pośpiechu. Ale jesli jeszcze wywołuje usmiech ...... to tym lepiej--może moderator się zlituje i poprawi. Z pozdrowieniami.....;-)
Amator Opublikowano 5 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze , że nie tylko autorzy wierszyków mogę podziwiać takie obrazki --prawda asher??? Hej!
Bleblin Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 w haiku żaden świt nie może niczego gasić
Amator Opublikowano 14 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jakże--poetyzowałem co Tu jest surowo zabronione--jednak poglądy p. Bleblin na haiku są bardzo ortodoksyczne. Tak Tu pozostaje mi się dostosować--są jednak strony gdzie można czytać bardziej poetyckie formy --i dobrze!!!!! Każdy ma to co lubi--dalej niepokorny....
Rekomendowane odpowiedzi