Jolanta_S. Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 to zabij tłustą kurę wiem jak lubicie upichcę sama deklaruj mniej pobożnemiłość po grób a któż by tego nie chciał poważniej wygląda od ziemi o mnie nie zachodź wystarczą mi wnuczęta z myślami w irokeza i piłką _____________________________ UWAGA!!! ze względu na błąd jaki wystąpił na portalu w dniu wczorajszym informuję iż nie jestem autorką jak poniżej pisze tego wiersza. prawdziwą autorką jest LEO czyli Leokadia Koryncka.
Bea.2u Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 i tak sprawdza się stara prawda, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) co za współpraca, aż miło popatrzeć :))
Jolanta_S. Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Leo :))) serdecznie - Jola.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bea.2u; dzięki za dostrzeżenie współpracy,i reszty:)) Serdeczności - Leo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mówią, że cudów nie ma? serdecznie - Leo.
Fly Elika Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 leokadio zaciekawiasz formą i stylem, to pomaga w tworzeniu dobrej poezji i nie można być do końca na nie :)) Pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly; każdy z nas lepi swoją formę, a idealną tylko jeden. dziękuję za poczytanie i refleksję. pozdrawiam- Leo.
Fly Elika Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly; każdy z nas lepi swoją formę, a idealną tylko jeden. dziękuję za poczytanie i refleksję. pozdrawiam- Leo. Tak przynajmniej powinno rodzimie się z tą formą Leo :))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly; każdy z nas lepi swoją formę, a idealną tylko jeden. dziękuję za poczytanie i refleksję. pozdrawiam- Leo. Tak przynajmniej powinno rodzimie się z tą formą Leo :)) zgadzam się z Tobą - powinno. dziękuję za ponowne...:) pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Leonardo!na zięcia zaklepałam się w W :))))))) tu nie zmieniam zdania. żywy, obrazowy, kulinarnie - ponętny ;D smakowity wiersz! bardzo! (żadnego pożytku ze mnie, ale przynajmniej zapodałam! :P) buziak!
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mag;przecież pluska nie zjemy, wiec na takie nie liczę. na rosołek z okami zapraszałam w W, zapraszam i tu:) ... z zięciem, się zobaczy:) dziękuję za wizytkę i pochwalony:) buziak!!!
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 chciałbym,lecz "wystarczą mi wnuczęta z myślą w irokeza i piłką" pozdrawiam z żalem
JacekSojan Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 LEPIEJ żeby go nie było - niewypał; należy zaufać pierwotnemu instyktowi... :(( J.S
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to mi się podoba! pozdrawiam z radością:))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co należy, a co nie, wiem ci ja, wiem... I nie rób "smutaska", bo minus - nie koniec świata:)) Dzięki za rozbrojenie:))
H.Lecter Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Się pomyślało, się napisało... ;) Słabo.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, od dziś piszę bez myślenia...:) Dziękuję za dietetyczny komentarz:) Z wyrazami... Leo.
Rekomendowane odpowiedzi