Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 zabawa w uwalniane dźwięku wciąż trwa opowieść tworzona z wyczuciem zajęci swoją rozmową mężczyzna i saksofon oddychają tym samym powietrzem wszyscy chcą odkryć gdzie kończy się gra
Magda_Tara Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 czytasz Wojtka Manna? pożyczysz ?????????? proszęęęęęęę :*
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytam, a dlaczego tak Ci się kojarzy? Pozdrawiam Krzysiek
wanesa_ciska Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 a może niigdy się nie skończyć ,w nas, w tym panu też może jest muzyka ...muzycznie pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytam, a dlaczego tak Ci się kojarzy? Pozdrawiam Krzysiek :)))))))) ja zawsze na wprost. wyszła autobiografia Manna W. :D, który marzył o tym, żeby być saksofonistą, ale nie został! :(( ale:zabawa w uwalniane dźwięku wciąż trwa, w jego przypadku fenomenalna zabawa. sorry, Krzychu! wiem, ze Ty zawsze (przeważnie) egzystencjalizmem lecisz, a ja tu tak mannowo! :* dobry wiersz!
anna_rebajn Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobra improwizacja. Widać, że saksofonista utalentowany :-). "Opowieść tworzona z wyczuciem" - może posłużyć jako komentarz do wiersza. Bardzo dobry kawałek poezji krzysztofie. pozdr. A
Agata_Lebek Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 zabawa w uwalniane dźwięku wciąż trwa opowieść tworzona z wyczuciem zajęci swoją rozmową mężczyzna i saksofon forsują to samo powietrze śmierć i brak oddechu to tylko improwizacja Ostatni wers zabrzmiał dosyć banalnie. Dlatego zaproponowałam "fikołka" Warto jeszcze nad nim pomyśleć ;) Fajny pomysł.
Judyt Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 chyba się nie kończy bo tten co gra to zwykle przejmuje to całym swoim życiem J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś trochę innego, lubię improwizować. Miło poczytać taki komentarz. Dziękuję i pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest zawsze, różna, zależna od nastroju. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fikołek z dwoma obrotami i śrubą. Pomyślę, ale Twoja propozycja zmienia wydźwięk, a nie wiem czy tego chcę. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli gra czysto, to wszystko dobrze. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Waldemar Talar Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzysztofie - ale ciekawie zagrałeś i z jakim wyczuciem . Mężczyzna i saksofon - nigdy bym na to nie wpadł . pozd.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie umiem grać na saksofonie, więc zagrałem saksofonem. Dzięki Waldemarze za dobre słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Biała Lokomotywa Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Ciekawy kawałek jazz'u:) Pięknie i pozdrawiam serdecznie:)
MARZKOB Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 zabawa w uwalniane dźwięku wciąż trwa wszyscy chcą odkryć gdzie kończy się gra opowieść tworzona z wyczuciem oddychają tym samym powietrzem zajęci swoją rozmową mężczyzna i saksofon Hi, hi,hi....
MARZKOB Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 ta, no improwizacja....
MARZKOB Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 wiem, to wcale nie jest śmieszne!!!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się nie liczy, za dobrze mnie znasz. Dobrych snów Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację to jest jazz. Pozdrawiam jazzowo Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi