madeleineee Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Dosięgam nieba na drabinie z porażek... namaluj mnie wtedy! Moje ciało jego wady jego kształt. Namaluj mnie najprawdziwszą! Zastygłą limfę, ostygłą krew Usta rozdęte słowami których się boję. Idę do nieba naga i dorosła To przecież piękny temat!
Marek_Dziekan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Wszystko niby rozumiem, pomysł na wiersz nawet mi się podoba,rozumiem, że chodzi o muzę poezji ale mam kłopot z wyobrażeniem sobie tej zastygłej limfy. Pozdrawiam.
Zjajami_Baba Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 kochaj mnie bardziej od jeszcze mocniej niż potem choć trochę (i pomimo) - piękny temat:)
madeleineee Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Marku! Jako, że mam kiepskie krążenie bliższy jest mi to temat. Chcby z punktu widzenia medycznego ;). Nie, tak w ogóle, to dziękuję Wam za komentarze=). Pozdrawiam.
Marek_Dziekan Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie z punktu widzenia medycznego krew wprawdzie krzepnie, ale limfa ponoć nie zastyga.
madeleineee Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 tak, tak, bardziej mi chodzi o sposób w jaki się to odczuwa: kłopoty z krążeniem i takie tam. A przede wszystkim to miała być przenośnia-w sensie nabrzmiałego bezruchu itd-ale jeśli ta nie trafiła, to może następna =).
Rekomendowane odpowiedzi