Marek Konarski Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 wpadam w popłoch gdy kobieta milczy wysiaduje bestię która mnie pożre mój bilet na mecz piwo które robi różnicę w ulubionej knajpie wędki sweter pachnący garażem niegrzeczne pisemka i piramidy w zlewiekochany idioto za sto pełnych księżyców - lat jeszcze nie było - ostrzysz moje pazury wybielasz kły szorstką glinką paprociami szorujesz pancerną skórę ciągle pachniesz wilgotnym mchem i chcesz być zjadaną za tysiąc pełnych księżyców - lat jeszcze nie było - gdy zbieleją mi tyranowłosy a mech się ugnie i już nie wróciprzysięgam gdy przyjdzie czas zapomni o nas meteoryt
krzysztof marek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 jak dla mnie świetnie napisane, i tyle. hm. zapomniał nie tylko meteoryt. pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kosmiczny ;) Lubię łączenie "takich odległości" :)) Supernova ! :) Bardzo mi się podoba :)) Pozdrawiam.
Marek Konarski Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z gadami kopalnymi różnie bywa ;) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kosmiczny ;) Lubię łączenie "takich odległości" :)) Supernova ! :) Bardzo mi się podoba :)) Pozdrawiam. Peel -gad, przysięga, że kosmos nie istnieje :) A gdyby istniał, to zrobi mały wyjątek dla pary gadziątek i przez chwilę, nie poistnieje :) Dziękuję.
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 kobieta milczy ????????? jesteś pewien, że to kobieta? bardzo dobry, zgadzam się z Agatą i Krzyśkiem. ...kochany idioto.... tak, to kobieta ;D buziak!
Marek Konarski Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tok myślenia prawidłowy :) Dziękuję.
Zjajami_Baba Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta milczy czasem po to żeby nie spłoszyć ulotnego momentu albo z nieśmiałości - bywa, bywa sweter pachnący garażem ale zrobiłeś nastrój człowieku dużo bym dała za ten zapach seri serio
Anna_Para Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Jest tu rzeczywiście klimat i serdeczne spojrzenie na związek, więź pełną czułości. A sweter pachnący garażem - rzeczywiście jest cudny! Cieplutko, Para:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Niech moja bestia pożre piramidy w zlewie:) Ładny, bardzo - oczywiście, że meteoryt zapomni, musi. Mam ochotę zacząć kopać. Pozdrawiam:)
Oxyvia Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Nie rozumiem tego wiersza. Szkoda, bo inne twoje mi się na ogół podobają. No, ale to nie wyrocznia, to tylko subiektywizm.
Marek Konarski Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta milczy czasem po to żeby nie spłoszyć ulotnego momentu albo z nieśmiałości - bywa, bywa sweter pachnący garażem ale zrobiłeś nastrój człowieku dużo bym dała za ten zapach seri serio Jak na babę z jajami przystało, wiesz co dobre :) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel mało wiedział o kobietach ale wydaje się, że autor wie jeszcze mniej :) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mógłbym poznać charakter tego kopania ? :) Dziękuję.
Marek Konarski Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem nadzieję, że to prościutki wiersz, zwłaszcza dla kobiety... :) Dziękuję.
Biała Lokomotywa Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mógłbym poznać charakter tego kopania ? :) Dziękuję. Charakter kopania poszukiwawczy, może wykopię przysięgam:)
Marek Konarski Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mógłbym poznać charakter tego kopania ? :) Dziękuję. Charakter kopania poszukiwawczy, może wykopię przysięgam:) Wykopanie gada ma też swoje minusy, trzeba go konserwować i mieć ochotę na codzienne zjadanie ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 dwa pierwsze wersy są genialne, reszta już taka sobie. pozdrawiam i do poczytania
Oxyvia Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem nadzieję, że to prościutki wiersz, zwłaszcza dla kobiety... :) Dziękuję. Ja podobno jestem mało kobieca w sposobie myślenia i odczuwania... niestety. Ale nie przejmuj się mną - to wszystko jest subiektywne, jak pisałam. Pozdrawiam serdecznie. :-)
Marek Konarski Opublikowano 20 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dłuższą metę, geniusz jest męczący ;) Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi